Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

MasterChef 5: Tην Παρασκευή πέφτουν οι μάσκες – Ποιος θα παλέψει για την ασυλία

MasterChef 5: Tην Παρασκευή πέφτουν οι μάσκες – Ποιος θα παλέψει για την ασυλία

MASTERCHEF: Η ένταση χτυπαέι «κόκκινο» στο επεισόδιο της Παρασκευής, καθώς οι παίκτες μαθαίνουν τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοικιμασίας.

Έφτασε η ώρα για τα μαχαιρώματα στους κόκκινους και τους μπλε του Masterchef. Μετά τις αστοχίες στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες και τωνδύο ομάδων αρχίζουν να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Ένα συμβούλιο ανατρέπει ή επιβεβαιώνει όσα υποθέτουν οι δύο ομάδες για το αποτέλεσμα της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας, που ήταν για έναν ιερό σκοπό. Ποια είναι η άποψη των κριτών για τα δύο μενού που δοκίμασαν και ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς;

Μετά από μία ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα με μαγειρικές κόντρες στην κουζίνα του Masterchef και σκληρές κουβέντες στο σπίτι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έφτασε η ώρα της αλήθειας για την κόκκινη και τη μπλε ομάδα. 

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, ο Κωνσταντίνος είπε στον Στέφανο ότι η δική του σούπα ήταν πιο πηχτή από τη δική του και εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε τα… «γαλλικά»: «Ρε μ@@@@@ με κοροϊδεύεις; 

Η δική σου ήταν πιο πηχτή γιατί γέμισα εγώ με περισσότερο νερό. Εν πάση περιπτώσει με έχεις μπιπ τώρα… Τρελάθηκα με τον Κωνσταντίνο. Πολύ ομαδικό ρε».

Την ίδια στιγμή, η ένταση χτυοόύσε κόκκινο και στην άλλη ομάδα, και οι παίκτες προσπάθησαν να αποφορτίσουν την ένταση.

Η Ανούς πήγε στον πάγκο που βρισκόταν ο Διονύσης και ο Πάνος, και τότε ο πρώτος θέλοντας να την κάνει να χαλαρώσει, της έκανε πλάκα. «Τι κάνεις το βράδυ; Αν κερδίσουμε, το βράδυ θα σε βγάλω για ποτό», της λέει και στη συνέχεια απευθύνεται στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας προσθέτοντας: «Αν κερδίσουμε το βράδυ θα σας κεράσω ποτάκι»!

Για ποιους χτυπούν οι καμπάνες και θα πρέπει να δώσουν σκληρή μάχη για την ασυλία; Τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας έρχονται την Παρασκευή 26/2, στις 21.00 στο Star!

Media Τελευταίες ειδήσεις