Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

MasterChef 5: Τα δάκρυα του Στέφανου και οι τρεις νικητές

MasterChef 5: Τα δάκρυα του Στέφανου και οι τρεις νικητές

MASTERCHEF: Μαγειρικές δοκιμασίες για γερά νεύρα. Η μεγάλη μάχη για την λευκή ποδιά που οδηγεί στο σπίτι του Masterchef.

Συνολικά έξι παίκτες θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, και η μάχη είναι συγκλονιστική. Οι λεπτομέρειες και οι αστοχίες θα κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκος, Μαρία, Αλέξανδρος, Στέφανος, Αντώνης και Κωνσταντίνα είναι οι έξι παίκτες που θα διεκδικήσουν για τελευταία φορά την παραμονή τους ή την επιστροφή τους στο MasterChef 5, και όλοι ρίχνονται στη μάχη με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Οι έξι παίκτες θα πρέπει να γίνουν ζευγάρια και να αντιγράψουν τα πιάτα που βρίσκονται κάτω από τις τρεις καμπάνες.

«Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν μεταξύ τους θα πρέπει να επιλέξουν μαχαίρια. Υπάρχουν έξι μαχαίρια.

Τα τρία έχουν αριθμούς και τα υπόλοιπα τρία είναι κενά. Αυτή που θα βρουν μαχαίρι με νούμερο θα επιλέξουν αντίπαλο και οι άλλοι θα επιλέξουν καμπάνα χωρίς να δουν το πιάτο αντιγραφής», ανέφερε ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε στους παίκτες, οι δημιουργοί των πιάτων είναι τρεις προηγούμενοι νικητές του MasterChef, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Μανώλης Σαρρής.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που είδαμε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είδαμε τον Στέφανο με δάκρυα στα μάτια να λέει: «Ποια ηθική; Οι μισοί εδώ μέσα δεν έχουν ηθική. Θα πάρω μια βαθιά ανάσα και θα τα δώσω όλα».

Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις