Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

MasterChef – Ιωάννης Αυλωνίτης: «Η αποχώρηση της Μαρίας είναι ένα πλήγμα για μένα»

MasterChef – Ιωάννης Αυλωνίτης: «Η αποχώρηση της Μαρίας είναι ένα πλήγμα για μένα»

«Να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου», λέει ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν γίνει για τον ίδιο από συμπαίκτες του, αλλά και στην αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου

«Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του MasterChef και όλα τα Κου Κου. Δεν με αγγίζουν καν, ειδικά αυτά που είναι πίσω από την πλάτη μου, μακάρι μια μέρα να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου. Λέω ξεκάθαρα για τη Μαρίνα, λέω ξεκάθαρα για την Κωνσταντίνα.

Εντάξει, λίγο η Λία αρχίζει και μου τα χαλάει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μαζί της. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ όλη αυτή την κλάψα, ότι θέλω να φύγω, δεν μπορώ κλπ, αλλά κατάφερε και μπήκε στους οκτώ.

Άλλοι παρακαλάγανε για να είναι στους οκτώ κι εσύ που είσαι στους οκτώ δεν το εκτιμάς», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα πολύ για την αποχώρηση της Μαρίας, με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ.

Ήταν το τελευταίο άτομο μέσα στο σπίτι που μου είχε μείνει που μπορούσα να μιλάω πολύ ελεύθερα. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα αυτό για μένα, αλλά δυστυχώς πρέπει να το ξεπεράσω.

Το ότι έφυγε δεν αλλάζει κάτι, μπορούμε πολύ εύκολα να τα πούμε έξω και αυτός είναι ο στόχος μας, είτε φιλικά, είτε να συνεργαστούμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις