Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς

MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς

Το MasterChef επιστρέφει με τη νέα χρονιά κι η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» με την Ελπίδα Παπαδοπούλου… τρύπωσαν στα παρασκήνια των πρώτων γυρισμάτων.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για τον νέο κύκλο με το γνωστό τους χιούμορ να πρωταγωνιστεί.

«Ο Λεωνίδας μας κάλεσε στα γενέθλια του Κίμωνα… έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, σχολεία δεν τα καταφέραμε. Είναι λάθος μας, το παραδέχομαι και το αφήνουμε εδώ», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τον Κουτσόπουλος στο αγρόκτημα, ενώ ο παρουσιαστής τον παρακαλούσε μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη.

Οι γνωστοί σεφ και κριτές μίλησαν και για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά θα δοθεί στον μεγάλο νικητή, αλλά και στα ενδιάμεσα έπαθλα.

«Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό τους περιμένει άλλη μια έκπληξη», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Από τον πρώτο κύκλο μέχρι τώρα ασπρίσαμε περισσότερο», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης σε σχέση με τα χρόνια που περνάνε. «Πλέον έχουμε έρθει πιο κοντά, γίναμε όλοι μπαμπάδες και περνάμε πολύ καλά», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις