Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

MasterChef: Ο Διονύσης πήρε αποφάσεις αλλά κανένας δεν πίστεψε τις προθέσεις του

MasterChef: Ο Διονύσης πήρε αποφάσεις αλλά κανένας δεν πίστεψε τις προθέσεις του

Νέα δοκιμασία απόψε στο MasterChef που ενθουσίασε τους μάγειρες καθώς το περίφημο τείχος επέστρεψε κι ο Διονύσης ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας χρησιμοποίησε “έξυπνα” τα πλεονεκτήματά του.

Ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει ή όχι, να ορίσει τον έναν αρχηγό στις δύο πενταμελείς ομάδες και να καθορίσει ποιος θα είναι ο ενδέκατος παίκτης που θα ανέβει στον εξώστη και δεν θα λάβει μέρος στην δοκιμασία. Ο Διονύσης τελικά αποφάσισε να μαγειρέψει και να γίνει μάλιστα ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας κι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι της μπλε ομάδας ενώ έστειλε στον εξώστη την Μαργαρίτα Νικολαϊδου, στερώντας έτσι από την μπλε ομάδα μια πολύ δυνατή παίκτρια.  Η Μαργαρίτα προκρίνεται απευθείας στους δέκα του MasterChef, αν και δεν πίστεψε στις καλές προθέσεις του Διονύση. Την απόφασή του σχολίασαν καυστικά και κάποιοι άλλοι παίκτες που πιστεύουν ότι λειτούργησε στρατηγικά.

Ωστόσο κι ο Τζιοβάνι μίλησε για στρατηγική καθώς είπε ότι τον επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας επειδή δεν γνωρίζει καλά την δοκιμασία.

Media Τελευταίες ειδήσεις