Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

MasterChef: Στον «αέρα» κιόλας το τρέιλερ για τον νέο κύκλο – «Πάψε να βλέπεις όνειρα και έλα να τα ζήσεις»

MasterChef: Στον «αέρα» κιόλας το τρέιλερ για τον νέο κύκλο – «Πάψε να βλέπεις όνειρα και έλα να τα ζήσεις»

Μόλις ολοκληρώθηκε ο φετινός, ανακοινώθηκε ήδη ο επόμενος κύκλος του MasterChef, του διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Στον μεγάλο τελικό χθες βράδυ ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος νίκησε σε μία αναμέτρηση θρίλερ τη Χριστίνα Χριστοφή και κέρδισε τα 100.000 ευρώ.

Με τον μεγάλο του τελικό ήρθε το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για τελευταία φορά φέτος, το βράδυ της Πέμπτης (13.06.2024) μέσα από το πρόγραμμα του Star.

Αυτή έμελλε να είναι, άλλωστε, η βραδιά κατά την οποία το τηλεοπτικό κοινό θα μάθαινε το όνομα του νέου μεγάλου νικητή του ριάλιτι μαγειρικής.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος του MasterChef, όμως, ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι ο επόμενος κύκλος. Κι αυτό μιας και μόλις στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του μεγάλου τελικού, προβλήθηκε στον «αέρα» του Star το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής του επόμενου κύκλου.

«Τίποτα στον διαγωνισμό δεν είναι δεδομένο» ακούγεται αρχικά να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής του επόμενου MasterChef, με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει πως «μόνο ένα πράγμα μένει σταθερό, αυτό εκεί», εννοώντας το μεγάλο έπαθλο.

«Κάθε λεπτό μαγειρική εξέλιξη, κάθε λεπτό έμπνευση, κάθε μέρα μαζί τους. Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και γράψε τη δική σου ιστορία! Πάψε να βλέπεις όνειρα και έλα να τα ζήσεις» τονίζεται, έπειτα, στο νέο αυτό τρέιλερ του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Έτσι, αρχίζουμε και επίσημα πλέον να μετράμε αντίστροφα για το MasterChef 2025.

Media Τελευταίες ειδήσεις