Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Masterchef 2024: Αν συνέχιζε να μου τη λέει, θα έβλεπε πώς είναι το chiller από μέσα

Masterchef 2024: Αν συνέχιζε να μου τη λέει, θα έβλεπε πώς είναι το chiller από μέσα

Ένταση δίχως προηγούμενο στα τελευταία επεισόδια του Masterchef 2024, καθώς οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν με κάθε τρόπο, θεμιτό και μη, να διακριθούν.

Μία ακόμα ομαδική δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, και οι εντάσεις στην κουζίνα του MasterChef δεν έλειπαν. Οι παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας καβγάδισαν για ένα… chiller!

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, όμως, τα αίματα δεν θα μπορούσαν να μην ανάψουν για μια ακόμα φορά με τους περισσότερους παίκτες να ανταλλάσσουν λόγια βαριά.

Λάδι στη φωτιά έριξε περισσότερο, δε, τα συνεχή λάθη στα τσίλερ όπου βρίσκονταν πλάι στους πάγκους των δυο ομάδων μια και συχνά πυκνά οι μεν άνοιγαν το τσίλερ τον δε και το ανάποδο.

Μάλιστα, ο Γιάννης από την μπορντό μπριγάδα δεν άργησε να εκνευριστεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σχεδόν προς όλους τους παίκτες της γκρι μπριγάδας.

Ανάμεσα τους και ο Ηλίας ο οποίος, αν και προσπάθησε να εξηγήσει πως σε καμία περίπτωση δεν έκανε επίτηδες αυτό το λάθος, τα… άκουσε για τα καλά από τον έντονο αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.

«Ρε φίλε, δεν το έκανα επίτηδες! Μη με τρελαίνεις! Το έκανα επίτηδες; Ε, τότε σταμάτα» είπε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας εν μέσω της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το έκανα επίτηδες, εντάξει.

Τώρα, αν συνέχιζε λίγο παραπάνω εκεί πέρα να μου την λέει, εντάξει… Θα έβλεπε πως είναι το τσίλερ από μέσα, ενδεχομένως! Αν πιάνει δηλαδή καλή θερμοκρασία, μείον 30, μείον 40, πόσους βαθμούς πάει».

Media Τελευταίες ειδήσεις