Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Masterchef 2024: Οι ατάκες του Κουτσόπουλου που «γονάτισαν» παίκτες και τηλεθεατές

Masterchef 2024: Οι ατάκες του Κουτσόπουλου που «γονάτισαν» παίκτες και τηλεθεατές

Στην εξωτερική ομαδική δοκιμασία του Masterchef 2024, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να «παντρέψουν» την υψηλή κουζίνα με το street food.

«Παιδιά, καλωσήρθατε και καλώς σας βρήκα. Μου λείψατε, βρε μπαγάσηδες! Η Χριστίνα δεν έχει αναρρώσει ακόμα. Τις ευχόμαστε περαστικά και θα είναι σύντομα κοντά μας», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης και εξήγησε στους διαγωνιζόμενους τους όρους της δοκιμασίας.

«Πλεονεκτήματα ο αρχηγός Ηλίας. Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι ευκαιρία να μας κάνει… ανάστα. Είναι ένα παιδί. Μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά στην ουσία είναι… μαλακωμένο βούτυρο και δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί κακό για κάποιον», σχολίασε ο Κώστας πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef.

Τελικά, οι τρεις ομάδες που σχηματίστηκαν για τις ανάγκες της ομαδικής δοκιμασίας ήταν:

Μπλε: Λευτέρης, Ηλίας, Κώστας.

Κίτρινη: Μάριος, Άνχελ, Νίκος.

Ροζ: Σοφοκλής, Γιάννης, Χρήστος.

Ένα από τα πιάτα που σέρβιρε η μπλε ομάδα στους κριτές και τους καλεσμένους τους ήταν τα burger. Στο στόχαστρο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βρέθηκε και πάλι ο Χρήστος Μοίρας, τον οποίο αυτή τη φορά τρόλαρε για το υπερφυσικό μέγεθος που είχαν τα μπιφτέκια του.

Ο απολαυστικός διάλογος έχει ως εξής:

«Αυτά είναι μπιφτέκια; Αυτές οι οβίδες είναι μπιφτέκια;», τον κορόιδεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ δε θα φάω πάντως», απάντησε ο Χρήστος.

«Άκου τι θα κάνεις: Επειδή το μπιφτέκι σου είναι τόσο, θα κόψεις το μπιφτέκι, και θα βάλεις μέσα το ψωμί που δεν έχει φουσκώσει», είπε ο αγαπημένος κριτής, ξεσπώντας μάλιστα σε γέλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις