Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Masterchef 5: Απρόσμενη εξέλιξη με την αποχώρηση, ποιός κερδίζει την κάρτα ασυλίας

Masterchef 5: Απρόσμενη εξέλιξη με την αποχώρηση, ποιός κερδίζει την κάρτα ασυλίας

MASTERCHΕF 5: Ο Ιωάννης επέλεξε να δυσκολέψει την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα. Ένας γυρίζει σπίτι του, και κάποιος κερδίζει την κάρτα ασυλίας.

Για το τεστ δημιουργικότητας που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέεας, ο Ιωάννης είχε δύο μεγάλα πλεονεκτήματα.

Μπορούσε να επιλέξει ποιοι θα έχουν τρία λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και ποιοι μόνο ένα. Δεύτερον, μπορούσεέ να αποφασίσει, αν δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Ο Ιωάννης επέλεξε να δώσει ένα λεπτό στην Κωνσταντίνα για τον τρόπο που του φέρθηκε σε προηγούμενη δοκιμασία, και στην Μαρίνα λόγω της συμπεριφοράς της, όπως είπε ο Ιωάννης.

Έκανε όμως και την έκπληξη, αφού αποφάσισε να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και να μην μαγειρέψει η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία δεν περίμενε καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Ό,τι φαίνεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα πιο απαιτητικό, ειδικά σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη Κάρτα Ασυλίας και ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης;

Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού. Όμως η κουζίνα του MasterChef 5 απαιτεί ψυχραιμία και μαγειρική ετοιμότητα.

Απόψε, Τρίτη 23 Μαρτίου, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 καλύτερους.

Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία για τη νίκη…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Media Τελευταίες ειδήσεις