Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Masterchef 5: Αστοχίες στην ομαδική δοκιμασία και σκληρή κριτική – Ποιος παίκτης αποχωρεί

Masterchef 5: Αστοχίες στην ομαδική δοκιμασία και σκληρή κριτική – Ποιος παίκτης αποχωρεί

MASTERCHEF: Τα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές και ο καλεσμένος του Masterchef δεν ήταν τα… αναμενόμενα. Σκληρή κριτική από Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο για τα πιάτα και των δύο ομάδων.

Σκληρή ομαδική δοκιμασία και η χτεσινή στο Masterchef, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν φάνηκε να δικαιώνει τις επιλογές των δυο αρχηγών, Τζιοβάνι και Ιωάννη.

Οι 11 διαγωνιζόμενοι του Masterchef βρέθηκαν μπροστά σε μία ακόμα δυνατή ομαδική δοκιμασία, μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας, καθώς έπρεπε να ετοιμάσουν πιάτα με έντονο άρωμα Ιαπωνίας. Και οι δύο ομάδες, ωστόσο, από ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα, είχαν σημαντικές αστοχίες στα πιάτα τους, και δεν άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους κριτές.

Το ατύχημα που είχε χθες η μπλε ομάδα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στο MasterChef σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης ο Αντώνης και η Βίλλη, που πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Μία μύγα βρέθηκε μέσα σε μία από τις παρασκευές του Τζιοβάνι και αμέσως ο Ιταλός μάγειρας αποφάσισε να πετάξει τη συγκεκριμένη παρασκευή και να την ξανακάνει από την αρχή.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η κίνηση του Τζιοβάνι. Το είχε πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό του» είπε αρχικά ο Αντώνης στην Κατερίνα Καραβάτου.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τους παίκτες στα backstage του διαγωνισμού. Εκεί ήταν και η Λία η οποία δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Αν χάσει η κόκκινη ομάδα, που είναι πολύη πιθανό, θα ζητήσω να με ψηφίσουν. Αν έχω το χειρότερο πιάτο, που λογικά θα το έχω, εννοείται να με ψηφίσουν».

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος μετά την αποχώρησε της Κωνσταντίνας σχολίασε: «Η Λία, από χθες με τη δοκιμασία αποχώρησης, έχει συμφιλιωθεί με την αποχώρησή της.»

Τέλος, το δικό του σχόλιο σχετικά με όσα συνέβησαν στην ομαδική δοκιμασία έκανε ο Παναγιώτης Τζαμάλής, ρίχνοντας τα βέλη του στον Στέφανο. «Ο Στέφανος είναι ακόμα παιδί, κάνει αρκετά λάθη, δεν έχει εμπειρία, εγώ προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι γενικά».

Εάν, πάντως επιβεβαιωθούν τα spoiler Που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, αυτός που αποχωρεί λίγο πριν την 10άδα είναι ο Ιωάννης. Άξίζει να σημειωθεί ότι το spoiler αυτό, ήθελε να αποχωρούν με τη σειρά η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και στη συνέχεια ο Ιωάννης.

Μένει να δούμε τι θα πουν και οι κριτές για τα πιάτα που δοκίμασαν στην ομαδική δοκιμασία, καθώς και το αποτέλεσμα της μαγειρικής δοκιμασίας που θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Τι θα δούμε την Παρασκευή:

Media Τελευταίες ειδήσεις