Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Masterchef 5: Εκπλήξεις και νέοι κανόνες ανακατεύουν την τράπουλα – Ποιος έχει προβάδισμα

Masterchef 5: Εκπλήξεις και νέοι κανόνες ανακατεύουν την τράπουλα – Ποιος έχει προβάδισμα

MASTERCHEF: Στην τελική ευθεία μποαίνει από σήμερα το Masterchef, καθώς θα είναι η πρώτη δοκιμασία με τους 10 καλύτερους παίκτες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το Masterchef, καθώς το αποψινό Masterchef ξεκινάει με Mystery Box και πολλά υλικά που κοστίζουν… χρόνο! Για τους Top 10 παίκτες, έρχονται εκπλήξεις και νέοι κανόνες κάνοντας το μαγειρικό τους ταξίδι ακόμα πιο απαιτητικό!

Την τελική 10άδα απαρτίζουν 10 από τους πιο ταλαντούχους και επίδοξους μάγειρες του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, τον Διονύση Σαρακίνη, την Ανούς Χεριμιάν, τη Μαρία Λαζαρίδου, τον Στέφανο Χίλα, τον Νίκο Σκορδάκη, τον Παύλο Χάππιλο, τη Λία Μακροστέργιου, τον Τζιοβάνι Σκαράτζι και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Ως τώρα, καλά τα έχουν καταφέρει και οι δέκα τους. Τι λένε όμως τα στατιστικά για τον νικητή;
Ποιοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση τις περισσότερες φορές; Ποιοι είχαν παρουσιάσει τα περισσότερα «κακά» πιάτα στους κριτές και ποιοι τους είχαν εντυπωσιάσει με τα υπέροχα πιάτα τους;

Οι παίκτες που ήταν περισσότερες φορές υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: η Λία και η Ανούς πέντε φορές, η Μαρία τέσσερις φορές και ο Παύλος τρεις.

Τα καλύτερα πιάτα έχουν παρουσιάσει στους κριτές: ο Τζιοβάνι έξι φορές, ο Διονύσης πέντε φορές, ο Τζαμάλ και η Μαργαρίτα τέσσερις φορές.

Τα χειρότερα πιάτα είχαν ως τώρα: η Ανούς τρεις φορές, Λία και Παύλος από δύο φορές, και μία φορά ο Στέφανος, ο Διονύσης, η Μαρία και Μαργαρίτα.

Συμπερασματικά, βάσει στατιστικών, ο Τζιοβάνι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο φετινός MasterChef της Ελλάδας, ενώ η Ανούς και η Λία πιθανολογείται να αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε σήμερα:

Η συνέχεια στην οθόνη μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις