Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Masterchef 5: Η κίνηση του παίκτη που θα συζητηθεί – Μένουν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα

Masterchef 5: Η κίνηση του παίκτη που θα συζητηθεί – Μένουν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα

Η ημέρα της ψηφοφορίας είναι πάντα μια άβολη στιγμή για τους παίκτες του MasterChef 5. Όλοι καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη, που τους αναλογεί, για την ήττα.

Μοναδικός «ασφαλής», στο σηεμίο αυτό του Masterchef παραμένει ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος κέρδισε την πιο κατάλληλη στιγμή, την ασυλία. Τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Παναγιώτης Τζαμαλής (ή «Τζαμάλ» όπως τον αποκαλούν πλέον στο σπίτι), ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Μαρία Λαζαρίδου, θα μπουν στη δοκιμασία της ψηφοφορίας.

Από εκεί, θα προκύψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που δοκιμαστούν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς, του Μαρίνου Κοσμά.

Με ένα πιάτο, που μοιάζει ακατόρθωτο να γίνει ακόμα και από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, οι τρεις τους θα πρέπει να κρύψουν, όσο πιο βαθιά γίνεται, τον συναισθηματικό δεσμό, που τους ενώνει και να μαγειρέψουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

Όσοι είναι στον εξώστη παρακολουθούν με αγωνία μια συνταρακτική μαγειρική δοκιμασία να λαμβάνει μέρος στην κουζίνα του MasterChef 5.

Κάποιοι προδικάζουν τι θα συμβεί και τελικά μένουν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, κάποιος τελειώνει νωρίτερα και τρέχει με απόγνωση να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους υπόλοιπους, ακόμα και αν μέχρι πριν λίγα λεπτά μαγείρευε με μοναδικό στόχο τη δική του επιβίωση μέσα στον διαγωνισμό.

Η βραδιά κλείνει με μια αποχώρηση, που προκαλεί σε όλους έντονα συναισθήματα και κάνει κάποιους να αναρωτιούνται πόσο τυχεροί ή πραγματικά ικανοί έχουν σταθεί μέσα στον διαγωνισμό.

Δείτε εδώ το trailer για το επεισόδιο του Σαββάτου 10/4:

Media Τελευταίες ειδήσεις