Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Masterchef 5: Παγώνουν τα χαμόγελα από αυτή την επιστροφή – Αρχίζουν τα «γαλλικά»

Masterchef 5: Παγώνουν τα χαμόγελα από αυτή την επιστροφή – Αρχίζουν τα «γαλλικά»

Το MasterChef 5 έχει αποδειχθεί ότι είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών. Αυτή τη φορά, μία επιστροφή θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες.

«Καλό είναι να κοιτάμε την καθαριότητα της ψυχής μας» είπε ο Διονύσης, απαντώντας στην “περίεργη” δήλωση της Μαρίνας για την καθαριότητα του Διονύση.

Στο MasterClass της Κυριακής, τον guest chef Νίκο Θωμά, βοήθησε στη συνταγή του ο Διονύσης. Ένα σχόλιο του έμπειρου chef, όμως, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ένας καβγάς μεταξύ του Διονύση και της Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Θωμάς είπε στον Διονύση ότι έχει πολύ καθαρό πάγκο όταν μαγειρεύει δίνοντάς του συγχαρητήρια.

Τότε, ακούστηκε η Μαρίνα που είπε ειρωνικά: «Τον περσινό Διονύση εννοείτε καθαρό ε;». Η ατάκα της αυτή ήταν που εξόργισε τον Διονύση.

«Δε θέλησα να απαντήσω, γιατί είμαι άνθρωπος που δεν κάνω προσβολές. Θα πω μόνο ότι όταν κοιτάμε για καθαριότητα, καλό είναι να κοιτάμε την καθαριότητα της ψυχής μας» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού ο παίκτης και συνέχισε: «Πίσω να έχεις πει άλλα, και μετά αγκαλιές και φιλιά… εντάξει, αυτό είναι λίγο ψεύτικο, λίγο βρώμικο!»

Ωστόσο, αυτό δείχνει μόνο μία πλευρά της… σύκγρουσης που επικρατεί μέσα στο σπίτι του Masterchef. Από την επόμενη δοκιμασία, όμως, η επιστροφή ενός παίκτη, ανατρέπει όλες τις ισορροπίες.

Σε ποιά ομάδα θα μπει; Πως θα αντιφράσουν οι πρώην -και νυν- συμπαίκτες του; Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι παίκτες που είχαν δηλώσει ανοιχτά την άποψή τους όταν ο παίκτης αυτός είχε αποχωρήσει από το Masterchef 5. 

Πραγματικά ανατρεπτικό το επεισόδιο του Masterchef τη Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις