Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Masterchef 5: Πληρώνουν τα λάθη και «λυγίζουν» από την σκληρή κριτική – Ποιος αποχωρεί

Masterchef 5: Πληρώνουν τα λάθη και «λυγίζουν» από την σκληρή κριτική – Ποιος αποχωρεί

MASTERCHEF: Κάποιος επιστρέφει σπίτι του… Η σκληρή κριτική μετά από την δοκιμασία αποχώρησης είναι απόδειξη ότι κάτι δεν πήγε καλά…

Μετά από μία πραγματικά σκληρή μονομαχία του Τζιοβάνι με τον Ιωάννη, με νικητή τον Τζιοβάνι, οι κόκκινοι καλούνται να βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση που θα παλέψουν με τον Ιωάννη για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας “τρέλανε” τους παίκτες, Τζιοβάνι και Ιωάννης μονομάχησαν για τη νίκη, και οι κόκκινοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ιωάννης είναι ο πρώτος υποψήφιος από την κόκκινη ομάδα για αποχώρηση, και μετά από ψηφοφορία θα βγουν και παίκετς που θα παλέψουν μαζί του για την παραμονή στο παιχνίδι.

Μία ψηφοφορία εντελώς διαφορετική από όσες έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Ποιοι είναι οι παίκετς που θα παλέψουν για να μπουν στην τελική δεκάδα; Ο Ιωάννης, μετά από μία σκληρή ομαδική δοκιμασία, μονομάχησε με τον Τζιοβάνι, και ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα κληθεί να ψηφίσει κι αυτός τους άλλους δύο – τουλάχιστον- υποψήφιους.

Θα αντέξει στην πίεση των τελευταίων ημερών; Θα επιβεβαιωθεί το spoiler που θέλει τον Ιωάννη να αποχωρεί από το παιχνίδι πριν μπει στην τελική δεκάδα;

Η απάντηση στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef.

Media Τελευταίες ειδήσεις