Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 5 – spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί – Τι θα γίνει με τον Ιωάννη

Masterchef 5 – spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί – Τι θα γίνει με τον Ιωάννη

Masterchef 5: Η επιστροφή του Κωστή έφερε τα πάνω – κάτω στο σπίτι και την κουζίνα του Masterchef. Σκληρές κουβέντες, νεύρα και μονομαχίες με… έπαθλο την παραμονή στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Μαρτίου, η κάρτα ασυλίας θα βρει -επιτέλους- νέο κάτοχο, ενώ οι χειρότερες προσπάθειες θα αναμετρηθούν σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε όμως ένα δυνατό spoiler για τη συνέχεια του Masterchef! Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι η επιστροφή του Κωστή στο ριάλιτι μαγειρικής θα είναι σύντομη, καθώς αποχωρεί ξανά!

Στην ομαδική δοκιμασία, η κόκκινη ομάδα χάνει και έτσι θα βγουν τρεις υποψήφιοι. Ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Κωστής θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο Κωστής αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου ο Ιωάννης αποχωρεί λίγο πριν τη δεκάδα του «MasterChef 5» με τη χειρότερη βαθμολογία που έχει δοθεί.

Αναφορικά με τα ζευγάρια του ριάλιτι, Ανούς και Διονύσης Σαρακίνης είναι μαζί και μάλιστα σε λίγα επεισόδια θα το παραδεχτούν και στην κάμερα, λέγοντας ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση και μετά το παιχνίδι. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου δεν θα συνεχίζουν την σύντομη «συμπάθειά» τους.

Ο Ιωάννης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική δεκάδα του «MasterChef 5» καθώς αποχώρησε την περασμένη Δευτέρα από το παιχνίδι.

Του Ιωάννη δεν του έκανε καλό η σχέση του με τη Μαρία και έφυγε από το MasterChef με τη χειρότερη βαθμολογία που μπορεί να έχει πάρει παίκτης. Πήρε από τους τρεις κριτές, τρία τεσσάρια και από τον καλεσμένο ένα τριάρι. Στην δοκιμασία που οδήγησε στην αποχώρησή του, είχε απέναντί του την Ανούς και τη Λία.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα είναι στους παίκτες που πιθανόν θα επιλέξει η παραγωγή να επιστρέψουν και να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία λίγο μετά την τελικά δεκάδα.

Στη δεκάδα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκονται οι εξής παίκτες: Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζάμαλης, Παύλος Χάππιλος, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Μαρία Λαζαρίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις