Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 5: Χαμός μέσα στο σπίτι και σκληρές μονομαχίες για τα μάτια της Μαρίας

Masterchef 5: Χαμός μέσα στο σπίτι και σκληρές μονομαχίες για τα μάτια της Μαρίας

Απόψε γίνεται χαμός μέσα στο σπίτι του Masterchef μετά τη διαδικασία της αποχώρησης και σχεδόν πιάνονται στα χέρια.

Τα αίματα ανάβουν για τα καλά στο σπίτι του Masterchef. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ως νικητής του Mystery Box στο MasterChef, με ένα πιάτο που συνδύασε αρμονικά τη γη με τη θάλασσα, ήταν αυτός που “μοίρασε” τα τρία βασικά υλικά, μάνγκο, ανανά, παπάγια, στους συμπαίκτες του για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Η απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο του Στέφανου Χίλα στο pantry, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του αλλά και τα σχόλια των συμπαικτών τους. Πως θα λειτουργήσει μαγειρικά η κόντρα ανάμεσα στον  Ιωάννη και τον Στέφανο;

Πιάτα με ανορθόδοξους συνδυασμούς υλικών, που «δένουν» και θα εκπλήξουν τους τρεις chef κριτές. Αυτό ήταν το ζητούμενο στο Τεστ Δημιουργικότητας. Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους αλλά ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός.

Ποιον ή ποια θα αναδείξουν οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης  και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ως τον μεγάλο νικητή και ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναγκαστούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία αποχώρησης και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 5; Άραγε, αυτή τη φορά, θα γίνει χρήση της κάρτας ασυλίας,  που έχει στην κατοχή του ο Νίκος Σκορδάκης;

Ίσως, ύστερα από αυτή τη δοκιμασία, κάποιοι να καταφέρουν να αφυπνιστούν και να προχωρήσουν με πιο σταθερά βήματα στον διαγωνισμό ενώ κάποιοι άλλοι να χάσουν το στόχο τους. Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι, η μάχη των στρατοπέδων δείχνει να …κρατάει γερά!

MasterChef: Κόντρα Ιωάννη – Στέφανου για τα μάτια της ωραίας Μαρίας!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Media Τελευταίες ειδήσεις