Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Masterchef: Έρχονται μεγάλες ανατροπές – Τι είπε ο Σταυρής για τον νικητή

Masterchef: Έρχονται μεγάλες ανατροπές – Τι είπε ο Σταυρής για τον νικητή

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο Masterchef. Όπως ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Κοντιζάς, το Masterchef 5 θα είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα…

Ο μεγάλος τελικός του Masterchef 4 ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη, αλλά λίγο πριν το φινάλε, και συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι κρέμονταν από τα χείλη των κριτών για να ακούσουν αυτό που περίμεναν.

Την ανανέωση του ραντεβού τους με τον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, λοιπόν, ανακοίνωσε πως έρχεται το Masterchef 5. Ο διακεκριμένος σεφ, βέβαια, έριξε και… βόμβες, τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο και να ξεχάσουμε όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα.

«Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το Masterchef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, Masterchef 5. Πάμε με φόρα…», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το MasterChef 5, που όπως φαίνεται θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Οι πρώτες δηλώσεις Σταυρή – Κουτσόπουλου στο star.gr μετά τον τελικό. Ο Σταυρής δήλωσε για τον Σταύρο “δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο παρτενέρ για να μην πω αντίπαλο, γιατί δεν είναι αντίπαλος. Για μένα είναι ο απόλυτος MasterChef. Είναι ο καλύτερος, πιο καλός και από μένα! Το παραδέχομαι”. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σειρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό σεφ.

Σύντροφος Σταυρή: «Ο Σταυρής είναι ο νικητής της καρδιάς μου». Η κοπέλα του Σταυρή Γεωργίου, Έλενα μιλά για τον μεγάλο τελικό του MasterChef και αποκαλύπτει πως ο Σταυρής είναι ο μεγάλος νικητής της καρδιάς της.

Media Τελευταίες ειδήσεις