Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Masterchef: Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Ράπτης – Πως είχε βρεθεί στο Masterchef 1

Masterchef: Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Ράπτης – Πως είχε βρεθεί στο Masterchef 1

Τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Masterchef αποκάλυψε σήμερα ο Πάνος Ράπτης. Δείτε βίντεο από την πρώτη του εμφάνιση στο Masterchef το 2010!

Σαν βόμβα έσκασε στην κουζίνα του Masterchef η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το παιχνίδι μαγειρικής. Ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε, είχε λάβει μέρος και στο πρώτο MasterChef το 2010, σε ηλικία 18 ετών, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, και μίλησε για την απόφασή του για αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ο Πάνος μίλησε για το μαγειρικό του “ταξίδι”, αλλά και για την απόφασή του να φύγει από τον διαγωνισμό έτσι ξαφνικά.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Ο Πάνος Ράπτης πρόσθεσε επίσης: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού.

Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».

Σχετικά με την εμφάνισή του στο Masterchef 1, ο Πάνος Ράπτης είπε μεταξύ άλλων: «Είχα πάει τότε στο MasterChef, ήμουν 18 ετών. Τη συμμετοχή μου την είχα δηλώσει πριν γίνω 18, που δεν επιτρέπεται να πας αν δεν είσαι 18.

Το περίμενα πως και πως. Πήγα, δεν είχα μαγειρική εμπειρία τότε, ούτε τη σχολή μου δεν είχα τελειώσει, ήθελα απλά να δω τι είναι αυτό. Είχα τα κότσια να πάω και να δηλώσω συμμετοχή σε ένα show μαγειρικής για να δω τη μαγειρική μου αντίληψη και με τις κάμερες», είπε ο Πάνος Ράπτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις