Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Masterchef: Η Κατερίνα καρφώνει τον Γιώργο για την κάρτα ασυλίας

Masterchef: Η Κατερίνα καρφώνει τον Γιώργο για την κάρτα ασυλίας

Στην τελική ευθεία το Masterchef, και οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η Κατερίνα, που έει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, μιλάει για τον Γιώργο, τον Μπέλλο και τη Μαρία.

Ιδιαίτερα καυστική η Κατερίνα που έχει ήδη αποχωρήσει από το Masterchef για τον πρώην συμπαίκτη της, Γιώργο. Ο Γιώργος έχει στα χέρια του την “καυτή” όπως αποδεικνύεται κάρτα ασυλίας, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα την χρησιμοποιήσει για να αλλάξει τις ισορροπίες ή αν θα την κρατήσει για τον εαυτό του.

Η Κατερίνα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γιώργο είπε μεταξύ άλλων: «Ο Γιώργος θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να γίνει ήρωας», και στη συνέχεια προσπάθησε να αναλύσει τον σκοπό, όσο αφορά την χρήση της τελευταίας κάρτας ασυλίας.

Η.. μαγειρική σχέση Μπέλλου – Μαρίας στα μάτια της Κατερίνας. Πώς σχολίασε η Κατερίνα τη βοήθεια που δέχεται η Μαρία από τον Μπέλλο στον διαγωνισμό;

Κατερίνα: «Μακράν το Μαράκι η καλύτερη μαγείρισσα». Η Κατερίνα κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το ποια ειναι η καλύτερη μαγείρισσα στο παιχνίδι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ τόνισε ότι η Μαρία έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και με τη βοήθεια του Δημήτρη.

Τα συναισθήματα των παικτών για την Κατερίνα! Στα backstage του MasterChef και στη δοκιμασία των διαγωνιζόμενων στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ, μία μέρα μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, βρέθηκε η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Media Τελευταίες ειδήσεις