Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Masterchef: Η Μαρία τους «πετσόκοψε» και πέρασε στους 11 – Οι 2 αποχωρήσεις που σκάνε σαν βόμβα

Masterchef: Η Μαρία τους «πετσόκοψε» και πέρασε στους 11 – Οι 2 αποχωρήσεις που σκάνε σαν βόμβα

MASTERCHEF: Η Μαρία, νικήτρια του Mystery Box, εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό τα πλεονεκτήματά της, και πέρασε στους 11. Ποιες 2 αποχωρήσεις θα σκάσουν σαν βόμβα; Τι θα γίνει με ταη Μαρία;

Η Μαρία, ως νικήτρια του Mystery Box στο Masterchef, είχε το πλεονέκτημα να μοιράσει στους παίκτες υλικά από τους δύο πάγκους που είχε μπροστά της. Ο ένας πάγκος είχε ασιατικά υλικά και ο άλλος, ελληνικά.

Η διαγωνιζόμενη με τις επιλογές της φαίνεται ότι «πετσόκοψε» κάποιους συμπαίκτες της και ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις επιλογές που έκανε για τον Παναγιώτη, ο οποίος στο παρελθόν την είχε υπερασπιστεί ενώπιον όλων.

Δύσκολο συνδυασμό υλικών έδωσε και σε άλλους παίκτες, όπως στη Μαργαρίτα και την Κωνσταντίνα, όπως ακούσαμε από τους διαγωνιζόμενους.

Το δεύτερο πλεονέκτημά της, το πλεονέκτημα του να μη μαγειρέψει, θέλησε να χρησιμοποιήσει η Μαρία, και έτσι παρακολούθησε από τον εξώστη τη δοκιμασία, ενώ πέρασε ήδη -χωρίς… αγώνα- στους 11 του Masterchef.

Επιστροφή – έκπληξη: Τι θα συμβεί με τη Μαρίνα 

Η αποχώρηση της Μαρίνας στο επεισόδιο του Σαββάτου… έβαλε για τα καλά φωτιά στο παιχνίδι. Οι ισορροπίες στις ομάδες έχουν πλέον αλλάξει, και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα… χωριστούν οι παίκτες στο σπίτι.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, ένα από τα φαβορί για την τελική 5άδα, αποχώρησε, καθώς πλήρωσε ένα σοβαρό λάθος που έκανε στη δοκιμασία, αφού βρέθηκε άμμος στο πιάτο της. Ήταν από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις, καθώς αναμφισβήτητα είναι από τους πιο καλούς μάγειρες του φετινού κύκλου της εκπομπής.

Παραδοσιακά, όμως, μετά από μερικά επεισόδια του reality μαγειρικής, θα δούμε το επεισόδιο όπου παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef, επιστρέφουν στους πάγκους και διαγωνίζονται για μια δεύτερη ευκαιρία. Τρία πρόσωπα, λοιπόν, αναμένεται να ξαναμπούν στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πάμε Δανάη, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στο παιχνίδι θα επιστρέψει σίγουρα η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία αποχώρησε το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, 3 παίκτες που έχουν ήδη αποχώωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, θα επιστρέψουν υπό διάφορες δοκιμασίες. Ειδικότερα, οι 3 παίκτες που αποχώρησαν, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος είναι καλύτερος.

Ακόμα, ένας από τους παίκτες που αποχώρησε, θα επιλέξει έναν παίκτη που παραμένει στο παιχνίδι, για διμερή δοκιμασία. Και όποιος νικήσει από τους δύο, θα μείνει στο παιχνίδι.

Εντούτοις, η ανατροπή στο παιχνίδι μαγειρικής είναι ακόμα μεγαλύτερη! Έτσι, μπορεί οι φαν του ριάλιτι να χάρηκαν το Σάββατο, οπότε και αποχώρησε η Μαρίνα, μια αμφιλεγόμενη παίκτρια, όμως η χαρά του κοινού δεν θα κρατήσει πολύ.

Κι αυτό, γιατί μέσα από τις παραπάνω διαδικασίες, η Μαρίνα επιστρέφει στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες.

Ποιοι αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Όπως ανέφερε στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει πρώτη η Κωνσταντίνα και ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου θα είναι ο Ιωάννης.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτές οι αποχωρήσεις στο MasterChef θα προκαλέσουν νέες, μεγάλες αναταράξεις στους παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις