Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Masterchef – Ιωάννης: Ο Κωστής ήταν ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος

Masterchef – Ιωάννης: Ο Κωστής ήταν ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος

MASTERCHEF 5: Όλα αρχίζουν άπό το… μηδέν στο παιχνίδι μαγειρικής, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς αρχηγό, ενώ βγαίνουν στη φόρα οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες.

Μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία στο MasterChef, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν το καλύτερο πιάτο και ποιος διαγωνιζόμενος ήταν εκείνος που θα έπαιρνε τόσο την κάρτα ασυλίας όσο και προβάδισμα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

«Η καλύτερη προσπάθεια που παίρνει την κάρτα ασυλίας και θα έχει προβάδισμα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία ήταν για σήμερα αυτή της Μαρίνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προσπάθειες έξι διαγωνιζομένων οι οποίοι και βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή τους,

Λίγο πριν την αυλαία του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που προχώρησε στην ανακοίνωση εκείνου που θα αποχωρούσε, αν και νωρίς, από το MasterChef. Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος Ακριτίδης!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας για την αποχώρηση, ο Ιωάννης ξέσπασε κατά του Κωστή – ο οποίος αποχώρησε στο επεισόδιο του Σαββάτου – αποκαλώντας τον ψεύτη, υποκριτή και ρουφιάνο.

«Με τον Στέφανο είχαμε μια κόντρα μαγειρική, τίποτα άλλο. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε, ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μέσα στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα ήταν ο Κωστής.

Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε θέλω να ΄ρθει ποτέ ξανά.

Δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Με τα άλλα παιδιά δεν έχω να χωρίσω τίποτα», ανέφερε ο Ιωάννης.

Δείτε το τρείλερ για το εεισόδιο της Τετάρτης

Media Τελευταίες ειδήσεις