Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Masterchef – Νίκος Παπαϊωάννου: Ο Μπόμπαινας είναι ένα παρεξηγημένο παιδί

Masterchef – Νίκος Παπαϊωάννου: Ο Μπόμπαινας είναι ένα παρεξηγημένο παιδί

O Νίκος Παπαϊωάννου είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, και λίγες ώρες αργότερα παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη.

Ο πρώην -πλέον- παίκτης του Masterchef, με το παρατσούκλι «Ιταλός», μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους συμοπαίκτες του, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον «Μπόμπαινα», Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Ο Δημήτρης είναι γενικά, παρεξηγημένο παιδί. Είναι από αυτούς που είτε θα τους συμπαθήσεις πολύ, είτε δεν θα τους συμπαθήσεις καθόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθώ όλο τον κόσμο, οπότε είμαι κομπλέ. Εμένα μου φερόταν τέλεια, οπότε θα μιλήσω κι εγώ τέλεια για εκείνον», πρόσθεσε ο Νίκος Παπαϊωάννου.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δε θα άφηνε τον Χριστόφορο να αποχωρήσει στη θέση του, γιατί ήθελε να περάσει με την αξία του, ενώ παραδέχτηκε πως με τον Χριστόφορο έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και όταν θα βγει από τον διαγωνισμό θα συναντηθούν.

Όταν ρωτήθηκε ποια αποχώρηση τον στεναχώρησε περισσότερο, απάντησε: «Του Γρήγορη πάνω απ’ όλα. Γιατί μόλις είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε».

Ο Νίκος προανήγγειλε την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς το καλοκαίρι θα εργαστεί σε μαγαζί στη Σκιάθο.

Αναφερόμενος στις εντάσεις στο σπίτι του MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Να σου πω την αλήθεια, όταν τα έβλεπα αυτά τα πράγματα, τα έπαιρνα πολύ θετικά, γελούσα. Έβλεπα άλλο σίριαλ, ήμουν σε μία γωνία και τους παρακολουθούσα όλους. Είναι ανάλογα το πώς το παίρνει ο καθένας, πώς είναι ο χαρακτήρας του».

Ο Νίκος Παπαϊωάννου αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε, όταν επέστρεψε στην Ιταλία. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι χρειάζομαι λίγες διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις