Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Masterchef: Όλοι εναντίον όλων – Τι αλλάζει από την ερχόμενη εβδομάδα

Masterchef: Όλοι εναντίον όλων – Τι αλλάζει από την ερχόμενη εβδομάδα

Όσα δεν προσέξατε στο τελευταίο επεισόδιο του Masterchef. Ποιος παίκτης αποχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, οι ισορροπίες στο παιχνίδι και στο σπίτι έχουν αλλάξει, και όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, τόσο θα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι… κόντρες. Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο Masterchef 4, με τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στην ηττημένη ομάδα να δίνουν και να παίρνουν!

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε και την Ντέμη να αναφέρεται στον Γιώργο με διόλου κολακευτικά σχόλια. Αφορμή για αυτή την επίθεση στάθηκε η ήττα της στη δοκιμασία ασυλίας, την οποία και κέρδισε ο Δημήτρης Μπέλλος.

“Από τη μία σκέφτομαι το στρατηγικό κομμάτι, τι ψηφίζω, τι δεν ψηφίζω, υπάρχει μία κάρτα που θα σώσει οπωσδήποτε κάποιον για να κατέβει η Μαρία. Είμαι σίγουρη για αυτό!””

Όλοι εναντίον όλων, πλέον, στο Masterchef, και το παιχνίδι τελειώνει για έναν παίκτη σε αυτό το σημείο. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι εκτός απροόπτου, την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζουν και οι ημέρες προβολής του Masterchef, καθώς εκτός από Δευτέρα και Τρίτη, θα έχουμε επεισόδιο και την Τετάρτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις