Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Masterchef spoiler: Ανατροπή με τον μεγάλο νικητή – Ποιος σαρώνει στις τελευταίες δοκιμασίες

Masterchef spoiler: Ανατροπή με τον μεγάλο νικητή – Ποιος σαρώνει στις τελευταίες δοκιμασίες

Το spoiler για τον μεγάλο νικητή του Masterchef έγινε πριν λίγες μέρες στη εκπομπή της Φαίης Σκορδά, και φαίνεται να επιβεβαιώνεται…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το Masterchef και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δυνατοί παίκτες, σκληρές μονομαχίες και στο βάθος το μεγάλο έπαθλο. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου, στην τελική τετράδα βρίσκονται ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Τζον και η Μαρία. Οι τέσσερις μάγειρες ετοιμάζονται για τις επόμενες δοκιμασίες που θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα, και… βλέπουν έπαθλο.

Σύμφωνα όμως με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι δύο παίκτες που φτάνουν στον μεγάλο νικητή. Στην μαγειρική αυτή μονομαχία, στις δύο πρώτες δοκιμασίες ανάμεσα στον Σταύρο και τον Σταυρή, ο Σταύρος φέρεται να είναι αυτός που κερδίζει και στις δύο, ενώ απομένει το αποτέλεσμα της τελευταίας δοκιμασίας, το οποίο όμως δεν μπορεί να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Σταύρος φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef 4.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που έχουμε παρακολουθήσει και όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο τελευταίο μισάωρο που ο τελικός του Masterchef βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση, ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της τελευταίας δοκιμασίας.

 

Γνωρίζουμε δηλαδή τις βαθμολογίες των πρώτων δύο δοκιμασιών, και η τελευταία έρχεται να αποκαλύψει τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, αυτό που ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ότι στον τελικό ανάμεσα στον Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ο πρώτος φαίνεται να προπορεύεται σημαντικά, τόσο που να αναδεικνύεται ουσιαστική και νικητής του MasterChef 4, μοιάζει να είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις