Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Masterchef spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Masterchef spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Masterchef και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δυνατοί παίκτες, σκληρές μονομαχίες και στο βάθος το έπαθλο.

Έρχονται αποχωρήσεις στο Masterchef που θα συζητηθούν. Αλλάζουν οι ισορροπίες στο παιχνίδι, και ο δρόμος για τον μεγάλο τελικό κρύβει πολλές παγίδες. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα που δεν έγιναν δεν αφορούσαν ουσιαστικά τη διαδικασία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Masterchef 4.

Όπως δήλωσε ο σεφ, «είχαμε ακόμη 22 μέρες γυρισμάτων και άλλα 11 επεισόδια με ταξίδια, καλεσμένους και επιπλέον δοκιμασίες» σημείωσε και πρόσθεσε πως λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, η παραγωγή επίσπευσε τη διαδικασία.

Spoiler: Αυτές είναι οι επόμενες αποχωρήσεις του Masterchef: Οι αποχωρήσεις, με την σειρά που θα γίνουν, μέχρι τον τελικό του Masterchef.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «φτάσαμε στον τελικό, αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελευταίας δοκιμασίας όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι, αφού ούτε εμείς ξέρουμε τον νικητή». Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις δύο πρώτες δοκιμασίες ανάμεσα στον Σταύρο και τον Σταυρή, ο Σταύρος έχει κερδίσει και στις δύο, ενώ απομένει το αποτέλεσμα της τελευταίας δοκιμασίας, το οποίο δεν μπορεί να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ίδια ρεπορτάζ, ο Σταύρος φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef 4.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που έχουμε παρακολουθήσει και όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο τελευταίο μισάωρο που ο τελικός του Masterchef βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση, ανακοινώνεται η τελευταία δοκιμασία. Γνωρίζουμε δηλαδή τις βαθμολογίες των πρώτων δύο (ή τριών ανάλογα την περίπτωση) δοκιμασιών και η τελευταία έρχεται να αποκαλύψει το νικητή. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, αυτό που ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ότι στον τελικό ανάμεσα στον Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ο πρώτος φαίνεται να προπορεύεται σημαντικά, τόσο που να αναδεικνύεται ουσιαστική και νικητής του MasterChef 4, μοιάζει να είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις