Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Mente Fuerte για Light: «Ας δώσει τόπο στην οργή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος»

Mente Fuerte για Light: «Ας δώσει τόπο στην οργή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ο Mente Fuerte πήρε θέση στην τεράστια κόντρα που έχει ξεσπάσει τελευταία ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έριξε το «καρφάκι» του για την ηλικία του δεύτερου.

Ο γνωστός ράπερ, Mente Fuerte, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Fay’s Time» στο ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε και στην μετωπική σύγκρουση του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Mente Fuerte είπε μεν αρχικά καλά λόγια για τον γνωστό τράπερ και κριτή στο Fame Story, αλλά τόνισε ότι κάποια σχόλιά του ήταν άστοχα.

 «Ο Light είναι πολύ καλός ως κριτής και διαβασμένος και ας είναι και άστοχος σε κάποια σχόλια. Διαφωνώ σε αυτό που είπε για την “Ντερμπεντέρισσα”, αν δεν υπήρχε η παλιά μουσική, δεν θα υπήρχε και η καινούργια», ανέφερε ο Mente Fuerte.

Στη συνέχεια ο ράπερ κάλεσε τον Light να δώσει τόπο στην οργή και εκεί έριξε την μπηχτή για την ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ας δώσει τόπο στην οργή ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος και πρέπει να σεβαστούμε την ηλικία του», ανέφερε ο Mente Fuerte.

 

«Δεν θ’ ασχοληθώ άλλο με τη Δανάη Μπάρκα»

Ο Mente Fuerte θυμήθηκε και την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην φερόμενη ως αγαπημένη του, Μαρία Σολωμού και την Δανάη Μπάρκα, που ξεκίνησε μετά από σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια μετά από δηλώσεις της ηθοποιού για τις ακραίες αισθητικές επεμβάσεις, που κάνουν νέα κορίτσια.

 «Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με τη Δανάη Μπάρκα», είπε ο ράπερ.

Επίσης αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη Μαρία Σολωμού τονίζοντας ότι: «δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν θα έχω σχέση, θα το μάθετε».

Media Τελευταίες ειδήσεις