Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Mission Impossible: Αναβλήθηκε για ένα χρόνο η κυκλοφορία της όγδοης ταινίας της σειράς λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Mission Impossible: Αναβλήθηκε για ένα χρόνο η κυκλοφορία της όγδοης ταινίας της σειράς λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Η όγδοη ταινία της επικής σειράς ταινιών «Mission Impossible» με τον Τομ Κρουζ μπήκε στο…. ψυγείο για την ώρα και η κλλοφορία της πήρε αναβολή για ένα χρόνο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ η οποία έχει ξεπεράσει ήδη τις 100 ημέρες.

Η Paramount Pictures άλλαξε την πρεμιέρα της ταινίας με τον Τομ Κρουζ στις αίθουσες (η οποία είχε τον τίτλο «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two», αλλά τώρα αναφέρεται ως «Mission: Impossible») από τις 28 Ιουνίου του 2024 στις 23 Μαΐου 2025.

Η προηγούμενη ταινία της σειράς, το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι (Christopher McQuarrie) έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να πραγματοποιούν παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του.

Απέφερε στα ταμεία παγκοσμίως 567,5 εκατ. δολάρια, πολύ λιγότερα από τις αναμενόμενες εισπράξεις και από την έκτη ταινία της σειράς «Fallout» του 2018 (791,7 εκατ.) καθώς και του Top Gun: Maverick το 2022 με 1,5 δισ. δολάρια.

Η διάσημη ταινία δράσης διάρκειας 163 λεπτών και κόστος 290 εκατ. δολαρίων αν και απέσπασε μερικές από τις καλύτερες κριτικές για την 27χρονη κινηματογραφικής σειρά, γρήγορα επισκιάστηκε από την εισπρακτική επιτυχία των υπερπαραγωγών «Barbie» και «Oppenheimer».

Επίσης η Paramount ανακοίνωσε νέα αλλαγή και στην κυκλοφορία του πρίκουελ «A Quiet Place: Day One», με πρωταγωνίστρια τη Λουπίτα Νιόνγκο(Lupita Nyong’o) από τον Μάρτιο του 2024 στις 28 Ιουνίου 2024.

Οπως αναφέρει το AP ξεκινούν σήμερα(24.10) νέες συζητήσεις για την επίλυση των διαφορών μεταξύ του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και των στούντιο του Χόλιγουντ.

Media Τελευταίες ειδήσεις