Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Netflix: Bridgerton και Λουπέν κερδίζουν τις εντυπώσεις

Netflix: Bridgerton και Λουπέν κερδίζουν τις εντυπώσεις

Bridgerton και Λουπέν είναι δύο από τις σειρές που, όπως όλα δείχνουν, θα σπάσουν κάθε κοντέρ στο Netflix.

Δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτή την στιγμή στην πλατφόρμα streaming, Netflix, είναι δίχως αμφιβολία το Bridgerton και το Λουπέν. Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις δύο πολυσυζητημένες σειρές.

Bridgerton

Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Μπρίτζερτον αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Εμπνευσμένο από τα επιτυχημένα βιβλία της Τζούλια Κουίν. Πρωταγωνιστούν: Αντζόα Άντο, Τζούλι Άντριους και Λορέιν Άσμπουρν. Δημιουργοί: Κρις Βαν Ντούσεν.

Τι θα δείτε στην πρώτη σεζόν

1. Το διαμάντι του πρώτου νερού: Η Δάφνη κάνει τα πρώτα της βήματα στο νυφοπάζαρο τη στιγμή που μια φυλλάδα δίνει τροφή για σχόλια στην υψηλή κοινωνία και ο δούκας του Χέιστινγκς επιστρέφει στην πόλη.

2. Σοκ κι απόλαυση: Το εμφανές φλερτ του Σάιμον με τη Δάφνη εκνευρίζει τον αδερφό της, Άντονι, και απειλεί τα σχέδια που έχει κάνει. Η Μαρίνα ανοίγει την καρδιά της στην περίεργη Πενέλοπι.

3. Η τέχνη της λιποθυμίας: Όταν η Δάφνη εντυπωσιάζει έναν γαλαζοαίματο μνηστήρα, στρέφεται στον Σάιμον για συμβουλές. Η λαίδη Φέδερινγκτον προσπαθεί να εκφοβίσει τη Μαρίνα για να παντρευτεί.

4. Ζήτημα τιμής: Η Δάφνη λαμβάνει ένα εντυπωσιακό δώρο από τον πρίγκιπα Φρειδερίκο αλλά προκαλεί ένα σκάνδαλο. Η Ελοΐζ ψάχνει στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα της λαίδης Γουίσλνταουν.

5. Ο δούκας κι εκείνη: Για να αποσοβήσουν τις φήμες για την τρέλα τους, ο Σάιμον κι η Δάφνη πρέπει να μιλήσουν στη βασίλισσα. Το σχέδιο της Μαρίνα για να παντρευτεί δεν αρέσει στην Πενέλοπι.

6. Η κίνηση της φούστας: Στον μήνα του μέλιτος, η Δάφνη συνειδητοποιεί πόσο λίγα ξέρει για τη σωματική επαφή στη συζυγική κλίνη. Ο Κόλιν παίρνει μια απόφαση σχετικά με τη Μαρίνα.

7. Μια θάλασσα στη μέση: Εν μέσω κατηγοριών για ψέματα και προδοσία, στη σχέση των νεόνυμφων εμφανίζεται μια ρωγμή, ενώ μια άλλου είδους απάτη θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα των Μπρίτζερτον.

8. Μετά τη βροχή: Ο χορός του δούκα και της δούκισσας σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής για τον γάμο τους και συνοδεύεται από αλλαγές στη μοίρα και την περιουσιακή κατάσταση των γύρω τους.

Λουπέν

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σι, Λουντιβίν Σανιέ και Κλοτίλντ Έσμε. Δημιουργοί: Τζορτζ Κέι.

Τι θα δείτε στην πρώτη σεζόν

Κεφάλαιο 1: Χρόνια μετά από μια αδικία με τραγική κατάληξη, ο Ασάν θέλει να πάρει το αίμα του πίσω κλέβοντας ένα διαμαντένιο περιδέραιο, αλλά η ληστεία παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Κεφάλαιο 2: Ο Ασάν καταστρώνει ένα σχέδιο για να συναντήσει τον Κομέ, έναν κρατούμενο που του δίνει στοιχεία για τον Μπαμπακάρ. Η Αν Πελεγκρινί ομολογεί την αλήθεια για το παρελθόν.

Κεφάλαιο 3: Ο Ασάν βρίσκεται αντιμέτωπος με τον διοικητή Ντιμόν και κάνει αντιπερισπασμό στην αστυνομία. Η σχέση του Ουμπέρ Πελεγκρινί με τη μοίρα του Μπαμπακάρ έρχεται στο φως.

Κεφάλαιο 4: Προκειμένου να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Ουμπέρ, ο Ασάν ζητάει τη βοήθεια μιας δημοσιογράφου. Ο Γκεντιρά συνθέτει το παζλ για τη ληστεία του Λούβρου.

Κεφάλαιο 5: Καθ’ οδόν για την Ετρετά με την Κλερ και τον Ραούλ, ο Ασάν συναντά έναν ανεπιθύμητο τύπο. Όντας στριμωγμένος, στέλνει μήνυμα στον αστυνόμο Λοζιέ.

Media Τελευταίες ειδήσεις