Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

Netflix – «We the People»: H.E.R., Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα μαζί

Netflix – «We the People»: H.E.R., Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα μαζί
ΑΠΕ ΜΠΕ

Το Netflix «ενώνει» τη H.E.R. με τους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα. «Εμπειρία που αλλάζει τη ζωή» χαρακτήρισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός τη συνεργασία της με το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Η H.E.R. ένωσε τις δυνάμεις της με τον πρώην πρόεδρο και την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στη σειρά «We the People» του Netflix που εξερευνά τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών μέσω της μουσικής.

«Ήταν πιο συναρπαστικό από ο,τιδήποτε άλλο, με ώθησε να θέλω πραγματικά, ξέρετε, να το κάνω πάρα πολύ καλά, επειδή οι Ομπάμα ήταν μέρος αυτού» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός.

«Ξέρετε, συμμετείχα σε κάτι που έκαναν οι Ομπάμα. Είναι κάτι «που αλλάζει τη ζωή, καταλαβαίνετε; σημείωσε.

H.E.R.: «Εξαρτάται από εμάς να είμαστε ενημερωμένοι»

Αναφερόμενη στο πρότζεκτ η H.E.R. τόνισε: «Θα ήθελα να πιστεύω ότι η γενιά μου και η νεότερη, θα θέσουμε τον τόνο για το μέλλον και εξαρτάται από εμάς να είμαστε ενημερωμένοι. Πάντα λέω, ξέρετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε το σήμερα χωρίς να έχετε καταλάβει το χθες, και έτσι νομίζω ότι τα παιδιά θα αρχίσουν να είναι πιο ενεργά και όχι αντιδραστικά και να πάρουν πραγματικά τον έλεγχο του μέλλοντός μας».

«Και θα μάθουμε από αυτά που διδαχθήκαμε στο παρελθόν και θα κάνουμε τη διαφορά και θα κάνουμε μια αλλαγή όταν ξέρουμε ότι μπορούμε – ότι έχουμε τη δύναμη να – και αυτό το πρότζεκτ πρόκειται να ενδυναμώσει τους ανθρώπους. Εννοώ, ότι εμένα με ενδυνάμωσε» ανέφερε.

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, στην οποία οι Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, συνδυάζει μαθήματα αγωγής του πολίτη με μουσικές συνεισφορές από τους Cordae, Adam Lambert, H.E.R. και πολλούς άλλους.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις