Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Nova + EON On Demand = Αμέτρητες σειρές και ταινίες όποτε εσύ θες

Nova + EON On Demand = Αμέτρητες σειρές και ταινίες όποτε εσύ θες

Πολλές φορές, οι εξισώσεις έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις…

«Ένας αγρότης έβγαλε από το χωράφι του 1.200 κιλά πατάτες κι από ένα άλλο 3.000 κιλά. Έβαλε τις πατάτες σε σακιά, το καθένα από τα οποία χωρούσε 30 κιλά. Πόσα ήταν τα σακιά που γέμισε;». Τα μαθηματικά προβλήματα του δημοτικού που… στοίχειωναν τα παιδικά μας χρόνια, ήταν για πολλούς ένας εφιάλτης.

Μη βιαστείτε να πείτε «δεν θέλω να έχω καμία σχέση με μαθηματικά». Γιατί, όπως θα καταλάβετε, υπάρχουν μαθηματικά και… μαθηματικά, εξισώσεις και… εξισώσεις.

Για παράδειγμα: Αν βάλετε στην εξίσωση της καθημερινότητάς σας τη Nova και προσθέσετε την ανανεωμένη EON On Demand, αυτό ισούται με σειρές και ταινίες που θέλατε να δείτε αλλά δεν είχατε προλάβει και τώρα είναι εκεί όπου και όποτε θέλετε!

Αν στην εξίσωση προσθέσετε και τον παράγοντα «νέα EON On Demand» τότε το αποτέλεσμα που θα έχετε θα είναι απλά… εντυπωσιακό!

Γιατί η ανανεωμένη υπηρεσία On Demand της ΕΟΝ κάνει τη θέαση πιο εύκολη. Και προσφέρει τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες όποτε θελήσετε να τις δείτε και όπως θελήσετε να τις δείτε.

Με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, με στόχο να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον χρήστη, πλέον, η υπηρεσία της EON μοιάζει με τις πλατφόρμες streaming που έχετε συνηθίσει από το εξωτερικό και το μόνο σίγουρο είναι πως όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, αλλά προσφέρει νέες δυνατότητες.

Ποια είναι τα προνόμια; Μεγαλύτερη On Demand βιβλιοθήκη και λήψη On Demand προγραμμάτων στις φορητές συσκευές για να βλέπετε ακόμη κι όταν είστε offline, κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού για παράδειγμα!

Η upgraded πλατφόρμα της EON δεν έχει μόνο περισσότερο θέαμα, τρόπους να βλέπετε αυτό που θέλετε όταν και όπως επιλέξετε εσείς αλλά κάνει και πιο εύκολο τον τρόπο για να βρείτε αυτό που αναζητάτε!

Τα… αγαπημένα Skip Intro και Continue Watching, που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αφού ούτε ξαναβλέπουμε αυτά που έχουμε δει, ούτε περιμένουμε πότε θα αρχίσει το επόμενο επεισόδιο (σ.σ. ειδικά όταν κάνεις binge-watching η εξοικονόμηση χρόνου είναι το Α και το Ω).

Κι όταν λέμε περισσότερο θέαμα, είναι κυριολεκτικά περισσότερο! Η EON διαθέτει τη μεγαλύτερη από ποτέ On Demand βιβλιοθήκη της, με περισσότερες από 6.000 ταινίες και επεισόδια σειρών.

Θέλετε παραδείγματα; Στην EON On Demand θα βρείτε μεταξύ πολλών άλλων ταινίες όπως John Wick: Κεφάλαιο 4, ΤΑR, Ο άνθρωπος του Θεού, Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες, Παράλληλες μητέρες, Ο αστακός, Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται, The Super Mario Bros.Movie, Εισιτήριο για τον Παράδεισο, Εκτός ελέγχου και σειρές όπως: True Detective, Twisted Metal, Gray, Manhunt: Unabomber, Chapelwaite.

Ένα περιεχόμενο που είναι χωρισμένο σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να βρείτε ακόμη πιο εύκολα ό,τι αναζητάτε.
Και κυρίως, μπορείτε να κατεβάζετε την σειρά ή την ταινία που θέλετε να δείτε στο tablet ή κινητό σας ώστε να την δείτε όποτε θέλετε ακόμη κι αν δεν έχετε internet.

Εσείς; Ακόμα να ανακαλύψετε την ανανεωμένη EON On Demand;

Media Τελευταίες ειδήσεις