Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

O Γεράσιμος Γεννατάς «λύγισε» on camera – «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους»

O Γεράσιμος Γεννατάς «λύγισε» on camera – «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους»

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και,  μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και τις σύγχρονες παθογένειες της κοινωνίας.

«Το Είσαι το Ταίρι Μου μου άφησε μία ωραία ρετσινιά, μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram», δηλώνει χαριτολογώντας ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», σημειώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον ίδιο, που έχουν κάνει κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά: «Είναι κιτρινισμός να ασχολούνται με το αν έχω λεφτά ή όχι. Με πείραξε. Είναι αυτό που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό αλλά δυστυχώς θα περάσει».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις