Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Only Murders in the Building: O Κουμάιλ Ναντζιάνι πρωταγωνιστεί στην 4 σεζόν

Only Murders in the Building: O Κουμάιλ Ναντζιάνι πρωταγωνιστεί στην 4 σεζόν
Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Ο Κουμάιλ Ναντζιάνι θα είναι ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Only Murders in the Building», που επιστρέφει για 4η σεζόν

Ο χαρακτήρας του Κουμάιλ Ναντζιάνι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Variety, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της έρευνας για την 4η σεζόν του «Only Murders in the Building». Δεν είναι γνωστό πότε θα προβληθεί ο νέος κύκλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ούτε και υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόλο του Ναντζιάνι. 

Ο νέος ρόλος του Kumail Nanjiani στο «Only Murders in the Building» σηματοδοτεί την επιστροφή του στο Hulu μετά τη σειρά οκτώ επεισοδίων του Ρόμπερτ Σίγκελ το 2022, «Welcome to Chippendales», η οποία του χάρισε μια υποψηφιότητα για Emmy.

Ο ηθοποιός θα προστεθεί στα νέα μέλη του καστ που όπως έχουν ήδη ανακοινωθεί θα είναι ο Γιουτζίν Λέβι, η Εύα Λονγκόρια και η Μόλι Σάνον.

Παραμένει στη σειρά η Μέριλ Στριπ ως Λορέτα Ντάρκιν μαζί με τους βασικούς πρωταγωνιστές Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ, οι οποίοι για την 4η σεζόν θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες πριν επιστρέψουν στο εμβληματικό κτίριο της Νέας Υόρκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη What’s Trending (@whatstrending)

Η πρωτότυπη σειρά της 20th Television είναι γραμμένη από τον  και τον John Hoffman ενώ είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με την Selena Gomez τον και τους Dan Fogelman και Jess Rosenthal.

Media Τελευταίες ειδήσεις