Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Secret Song: Η Μαρινέλλα έκανε έκπληξη στον Σταμάτη Φασουλή

Secret Song: Η Μαρινέλλα έκανε έκπληξη στον Σταμάτη Φασουλή

Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν από τους καλεσμένους της Ναταλίας Γερμανού στο αποψινό (19.11.2023) Secret Song και όταν άκουσε τη Μαρινέλλα, δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Μπορεί η Μαρινέλλα να μην ήταν από τους φίλους του Σταμάτη Φασουλής είδε να ανεβαίνουν στη σκηνή του Secret Song αλλά βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον καλό της φίλο.

Ένα από τα πλέον σημαντικά τραγούδια για την προσωπική και την επαγγελματική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη είναι το «Πόσο λυπάμαι» το οποίο και ερμήνευσε ο ίδιος στο μακρινό παρελθόν.

Το λάτρεψε, όπως πρόδωσαν οι φίλοι του, με την φωνή της Μαρινέλλας. Στο Secret Song για να το ερμηνεύσει στον Σταμάτη Φασουλή βρέθηκε η Ελένη Δήμου.

Ο Σταμάτης Φασουλής δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, ειδικά όταν είδε όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα πλάι της.

 

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε όμως το τραγούδι στο πλατό, η Μαρινέλλα «βγήκε» σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει μαζί του. «Σταμάτη μου! Αγόρι μου, τι κάνεις; Μωρό μου! Να σου πω… Εγώ άκουγα το τραγούδι που τόσο ωραία το είπε η Ελένη και θυμήθηκα τα δικά μας, ειλικρινά. Θυμάσαι πόσες φορές το λέγαμε; Πόσες φορές το τραγούδαγα και πόσες φορές μου έκανες και σεκόντα».

«Πόσες φορές! Ναι, αυτό με μάρανε» απάντησε, με χιούμορ, ο Σταμάτης Φασουλής για να συνεχίσει η Μαρινέλλα δηλώνοντας «μανάρι μου! Ψυχή μου, γλυκέ μου άνθρωπε! Ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ, αγάπη μου».

 

«Αυτό το τραγούδι το πρωτοείπα στο θέατρο του ’81, όταν παίζαμε μαζί με την Μίρκα (Παπακωνσταντίνου) και μετά ο Μιχάλης (Ρέππας) και ο Θανάσης (Παπαθανασίου) το έβαλαν στην παράσταση Βίρα τις Άγκυρες» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Media Τελευταίες ειδήσεις