Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Show έκπληξη αντί Eurovision – Ποια είναι η ελληνική συμμετοχή

Show έκπληξη αντί Eurovision – Ποια είναι η ελληνική συμμετοχή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – EUROVISION: Το show “Shine a light” έρχεται στη θέση της Eurovision. Ποια είναι η ελληνική συμμετοχή.

Το show που θα προβληθεί αντί της Eurovision, που αναβλήθηκε για φέτος, θα είναι διάρκειας δύο ωρών και θα μεταδοθεί στις 22.00 στις 16 Μαΐου 2020 από την ΕΡΤ. Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν οι 41 συμμετοχές με τους τραγουδιστές να τραγουδούν όλοι μαζί από το σπίτι τους το «Shine a light».

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania με το τραγούδι SUPERG!RL.

Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από τα 41 video clips, θα σχολιάσουν εναλλακτικά προσωπικά «postcards», θα ακούσουν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, θα αναζητήσουν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και θα «φωτίσουν» μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων!

Ακόμα, μέρος θα λάβουν και γνωστές προσωπικότητες του διαγωνισμού, που έχουν «κλέψει την παράσταση» ανά τα χρόνια.

Χωρίς διαγωνιστικό μέρος και βαθμολογία, το «Europe Shine a Light» φιλοδοξεί να στείλει μήνυμα ενότητας στους Ευρωπαίους πολίτες μέσα από τη μουσική, να εμψυχώσει τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του Covid-19.

Media Τελευταίες ειδήσεις