Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Squid Game: Γκάφα από τους παραγωγούς – Είναι πραγματικός ο αριθμός τηλεφώνου

Squid Game: Πάει και για τρίτη σεζόν - Οι συνομιλίες του δημιουργού με το Netflix

Στην ψηφιακή επεξεργασία μερικών πλάνων της σειράς Squid Game θα προχωρήσει το Netflix και συγκεκριμένα σε αυτά που εμφανίζεται ένας αριθμός τηλεφώνου, τον οποίο καλούν οι χαρακτήρες για να συμμετάσχουν σε μια σειρά παιδικών παιχνιδιών, με στόχο να ξεχρεώσουν τα υπέρογκα χρέη τους.

Πρόκειται για μια γκάφα από τους παραγωγούς, την οποία θέλει να διορθώσει το Netflix, καθώς ο αριθμός είναι πραγματικός και ανήκει σε μια επιχειρηματία, η οποία δέχθηκε πάνω από 4.000 κλήσεις από φαν της σειράς. Η ίδια, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης:

«Χρησιμοποιώ αυτόν τον αριθμό για περισσότερο από 10 χρόνια οπότε εξεπλάγην με όλες αυτές τις κλήσεις. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνό μου». Η ίδια πρόσθεσε ότι τα μηνύματα και κλήσεις είναι τόσα πολλά «σε σημείο που δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την καθημερινή μου ζωή».

Σύμφωνα με το BBC, η γυναίκα εξήγησε πως αρχικά δεν ήξερε τι συνέβαινε, λέγοντας: «Στην αρχή δεν ήξερα το γιατί, αλλά ένας φίλος, μου είπε ότι ο αριθμός μου φαίνεται ως ο αριθμός κλήσης στο Squid Game για να συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια. Και τότε το κατάλαβα».

Η επιχειρηματίας φέρεται να απέρριψε μια προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν (4.200 δολάρια), ενώ από τη μεριά του το Netflix παρότρυνε τους φαν να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε την Τετάρτη (06.10.2021) το Netflix.

Η σειρά Squid Game έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και εκτοξεύθηκε στην κορυφή της λίστας της streaming πλατφόρμας σε 90 χώρες, μέσα σε μόλις 10 ημέρες.

Media Τελευταίες ειδήσεις