Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Stranger Things: Ενθουσιασμένοι οι Metallica με τη χρήση του «Master of Puppets» στην σειρά

Stranger Things: Ενθουσιασμένοι οι Metallica με τη χρήση του «Master of Puppets» στην σειρά
Youtube

Παροξυσμός έχει πιάσει και τους Metallica με την τελευταία σεζόν του Stranger Things, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι με τη χρήση του Master of Puppets στην 4η σεζόν (spoiler alert).

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο του Stranger Things, ο λατρεμένος πλέον χαρακτήρας Eddie Munson, παίζει το Master of Puppets των Metallica μέσα στον σκοτεινό κόσμο (upside down όπως αναφέρεται στη σειρά), προκειμένου να προσελκύσει φτερωτά τέρατα ως αντιπερισπασμό για να καταφέρει η υπόλοιπη παρέα να εκπληρώσει το στόχο της.

Η σκηνή με τον Eddie να έχει βάλει τον ενισχυτή και να έχει πάρει την ηλεκτρική κιθάρα, στην ταράτσα του σπιτιού του, κάνει εδώ και μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Οι Metallica στον επίσημο λογαριασμό τους έχουν κάνει πολλές αναρτήσεις, με μια από αυτές να είναι τα μέλη της μπάντας που φορούν το μπλουζάκι «Hellfire», αυτό που φορούσε και ο Eddie δηλαδή και όσοι συμμετείχαν στο D&D παιχνίδι του (Dungeons & Dragons).

Αξίζει να αναφερθεί πως η 4η διαδραματίζεται στο 1986, τη χρονιά δηλαδή που βγήκε το Master of Puppets.

Απολαύστε!

@metallica #duet with @netflix Eddie, this is for you! #StrangerThings #StrangerThings4 #MasterOfPuppets #EddieMunson #Netflix ♬ original sound – Netflix

Media Τελευταίες ειδήσεις