Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα 

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα 

Τρίτη και… φαρμακερή για τη Ευγενία Μπόρλα που ηττήθηκε διαδοχικά από την Αναστασία Τσέρου και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και αποχαιρέτισε το Survivor, τους Μπλε και τον Άγιο Δομίνικο.

Και αυτή την εβδομάδα, η αποχώρηση ήταν γυναικεία υπόθεση. Τρεις παίκτριες των Μπλε (Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Χρύσα Χατζηγεωργίου) και μια από τους Κόκκινους (Άιρα Αντομαϊτίτε) μονομάχησαν για την παραμονή στο Survivor.

Η επιλογή των Μπλε να πάνε σε γυναικεία μονομαχία προκάλεσε συζητήσεις και ενστάσεις, αλλά οι παίκτες της ομάδας υπεραμύνθηκαν των επιλογών τους.

Πριν από τη μονομαχία των τεσσάρων γυναικών, οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με ένα έπαθλο που έφερε… κλάματα: το έπαθλο επικοινωνίας.

Ύστερα από έναν αγώνα γεμάτο ένταση, οι Μπλε κατάφεραν με ανατροπή να πάρουν τη νίκη, για πρώτη φορά φέτος σε έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από φίλους τους.

Η νίκη κρίθηκε στον πόντο, με τους Φάνη Μπολέτση και Σταυρούλα Χρυσαειδή να κερδίσουν το δίδυμο Γιώργος Γκιουλέκας – Κατερίνα Δαλάκα. Ο πρώτος επέλεξε να κάνει τις βολές και όταν κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, ήταν απαρηγόρητος.

 

Ο φίλος του, Τζέιμς Καφετζής, κατηγόρησε τους παίκτες των Κόκκινων ότι άφησαν τον Γκιουλέκα μόνο του μετά την ήττα, σαν να του το χρέωναν, κάτι με το οποίο φάνηκε να συμφωνεί σε κατ’ ιδίαν συζήτηση και ο παίκτης των Κόκκινων, αλλά όταν ο Τζέιμς το έθεσε στο ceremony, δεν το σχολίασε…

 

 

Στη μονομαχία, η Αναστασία Τσέρου είχε τα καλύτερα στατιστικά και επέλεξε τον τελικό στόχο. Η Τσέρου αντιμετώπισε την Ευγενία Μπόρλα στο πρώτο ματς και η Άιρα τη Χρύσα.

 

Πολύ εύκολα, Αναστασία και Άιρα κέρδισαν τις πρώτες μονομαχίες και η παραμονή κρίθηκε ανάμεσα στην Ευγενία και την Χρύσα. Η δεύτερη δεν δυσκολεύτηκε και έτσι η Ευγενία Μπόρλα ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

 

 

 

 

 

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις