Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Άφωνοι έμειναν όλοι στο Survivor All Star όταν άκουσαν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η… ευχή της.

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να αφήνει όλους τους υπόλοιπους παίκτες, έκπληκτους.

Οι άλλοι υποψήφιοι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, που είχε προκύψει μετά την πρώτη ήττα των Διασήμων σε αγώνα ασυλίας, ακολούθησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας από τη δεύτερη ψηφοφορία και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μετά την ήττα των Μαχητών στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όλοι «πάγωσαν», αφού κανείς δεν το περίμενε.

Δείτε την ανακοίνωση

  

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε», είπε η Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του, με εκείνον να της ζητά να μην κλαίει.

  

«Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι» είπε εκείνη, εμφανώς συγκινημένη.

  

Επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (22.01.2023) στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις