Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor All Star: Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη

Ακόμη έναν παίκτη έχασαν οι Κόκκινοι του Survivor All Star, με τη Νικολέτα Μαυρίδη να είναι εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η εβδομάδα του Survivor All Star που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη ήταν ιδιαίτερα έντονη για τους Μαχητές, με την κόντρα του Τάκη Καραγκούνια και της Εύης Σαλταφερίδου να φέρνει την αποβολή του πρώτου και του Ηλία Γκότση, που είχαν επεισόδιο offcamera!  

Μάλιστα, οι Μπλε αγωνίστηκαν στον αγώνα για το έπαθλο φαγητού χωρίς τους δυο αυτούς παίκτες.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε γιατί έλειπαν Γκότσης και Καραγκούνιας. «Είχαμε έναν έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε», είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Τον αγώνα επάθλου με φαγητό που θυμίζει 25η Μαρτίου κέρδισαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-8.

Στο Συμβούλιο του νησιού, πάντως, οι δυο παίκτες επέστρεψαν και δήλωσαν ότι το περιστατικό μεταξύ τους θεωρείται λήξαν.

Και αφού η ένταση δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά, έφτασε η ώρα για την ανακοίνωση του παίκτη που θα αποχωρούσε. Και αυτή ήταν η Νικόλ Μαυρίδη., που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor All Star.  

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα», είπε πριν αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες της και αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις