Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας – Δάκρυα και χαμόγελα στη συνάντηση με συγγενείς

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας – Δάκρυα και χαμόγελα στη συνάντηση με συγγενείς

Τα είχε… όλα το αποψινό (01.06.2023) επεισόδιο του Survivor All Star. Ένταση στον αγώνα, νέους τσακωμούς, συγκίνηση στις συναντήσεις παικτών με συγγενείς τους και φυσικά την αποχώρηση. Την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Πριν φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του κόσμου, όπου κι εκεί επικράτησε… ένταση, οι δυο ομάδες είχαν δώσει κάτι περισσότερο από… τα πάντα. Το έπαθλο, άλλωστε, ήταν τεράστιο: θα έτρωγαν και θα περνούσαν ώρα με τους δικούς τους ανθρώπους. Και στον αγώνα, εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μετά την πρώτη νίκη των Κόκκινων στον αγώνα επάθλου, οι Μπλε είχαν μια δεύτερη ευκαιρία. Έναν δεύτερο αγώνα, που αν τον νικούσαν, θα έπαιζαν… μπαράζ για το ποιος να κέρδιζε το έπαθλο.

Η ένταση και τα νεύρα ήταν έκδηλα από την αρχή.

Ύστερα από μια νίκη του Μπάρτζη επί του Καραγκούνια, καθώς οι Μπλε έτρεχαν να πανηγυρίσουν με τον συμπαίκτη τους, ο Τάκης Καραγκούνιας θεώρησε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγε κατά πάνω του εσκεμμένα και έκανε ένσταση.

Μόνο που το… VAR έδειξε ότι ο παίκτης των Μπλε δεν έκανε τίποτα αντικανονικό, πως ούτε καν είχε πρόθεση να πέσει πάνω τον αντίπαλό του και μοιραία το ματς συνεχίστηκε.

 

Αλλά τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια δεν ηρέμησαν. Μετά από μια ήττα του, άρχισε να κλωτσάει πράγματα και αργότερα όταν έχασε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο παίκτης των Κόκκινων κλώτσησε έναν κουβά νερό και τραυματίστηκε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού τους.

 

 

Η γιατρός είπε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί αν δεν γίνουν εξετάσεις και οι Μπλε θεώρησαν ότι ο Καραγκούνιας το έκανε επίτηδες γιατί δεν ήταν καλός και δεν δέχονταν να συνεχίσουν αν δεν τους δινόταν πέναλτι.

Ο αγώνας σταμάτησε και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα και αφού ο Καραγκούνιας έκανε εξετάσεις που βγήκαν… «καθαρές».

 

Οι Μπλε κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα, έκαναν το 1-1 και το έπαθλο θα κρινόταν στα 5 παιχνίδια. Κι εκεί, οι δυο ομάδες πήγαν σε flag race, με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίσει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και να δίνει στους Κόκκινους τη μεγάλη νίκη.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός, όμως, ανακοίνωσε ότι… «σπάει» τους κανόνες του Survivor All Star και οι Μπλε, αν και έχασαν, θα είχαν την ευκαιρία να δουν τους δικούς τους για 15 λεπτά!

 

Και όταν Κόκκινοι και Μπλε πέρασαν λίγες στιγμές με τους δικούς τους, έφτασε η ώρα και για το συμβούλιο του νησιού. Κι εκεί, αφού συζητήσαν όσα προηγήθηκαν, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να πει ποιος από τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά θα έφευγε από το παιχνίδι.

«Είναι μια αποχώρηση η οποία έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτή τη στιγμή είστε 11 άτομα εδώ μέσα. Μετά από αυτή την αποχώρηση θα έχουμε φτάσει στη δεκάδα του Survivor All Star. 38 άτομα πέρασαν από το Survivor All Star και θα έχουν μείνει πλέον οι 10 που θα προχωρήσουν στην τελική ευθεία», είπε ο Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώνει ποιος φεύγει.

Και αυτός είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος, μια κραυγή «ναι» βγήκε από τα χείλη του Νίκου Μπάρτζη, εξόργισε τον Καραγκούνια και προκάλεσε την παρατήρηση του Γιώργου Λιανού.

«Χαίρομαι, Γιώργο, γιατί χάρηκε ο Νίκος Μπάρτζης! Δεν θέλω να συνεχίσω τίποτα άλλο. Τώρα χάρηκε και ο Μπόγδανος αλλά αυτός δεν το έδειξε, δεν πειράζει» τόνισε, εμφανώς εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Και μετά, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, φώναξε “Αίγιο”, είπε ότι θέλει νικητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στον οποίο έδωσε και μια εικόνα του αγίου Ραφαήλ, πήρε τη δάδα του και έφυγε.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις