Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor All Star: Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα η 4η υποψήφια – Άναψε «φωτιές» ο Σπύρος Μαρτίκας

Survivor All Star: Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα η 4η υποψήφια – Άναψε «φωτιές» ο Σπύρος Μαρτίκας

Μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα  είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι επικράτησαν των Μαχητών με 10-4 και τους ανάγκασαν να βγάλουν τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα της κι υστερεί σε αρκετά σημεία.

«Το περίμενα η αλήθεια είναι», είπε η ίδια όταν τη ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, παραδεχόμενη ότι έχει αργήσει να προσαρμοστεί στο Survivor.

Αρκετές ψήφους συγκέντρωσε και η Στέλλα Ανδρεάδου αλλά… γλίτωσε την υποψηφιότητα.

 

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και το «σχέδιο Βαλαβάνη»

Αν και οι Μαχητές ήταν οι ηττημένοι, εκείνοι που «σκοτώθηκαν» στο Συμβούλιο ήταν οι Διάσημοι, με τον Σπύρο Μαρτίκα να στρέφεται εναντίον των συμπαικτριών του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι θεωρεί πως υπάρχει σχέδιο πίσω από την υποψηφιότητά του και πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι η Ελένη Χαμπέρη συνωμότησαν πίσω από την πλάτη του.

«Δεν άργησαν από την μπλε ομάδα να αντιδράσουν για εμένα. Ο μόνος παίκτης, ο οποίος συνδέεται με την μπλε ομάδα, είναι η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη διαχειρίστηκε εύκολα την Ελένη κι απέσπασε μία ψήφο εναντίον μου. Το πιο σοβαρό από όλα είναι αυτό που αντιλήφθηκα. Την στήριξα όσο κανένας άλλος, μπήκα ανάμεσα σε δύο ομάδες όταν την αδίκησαν. Ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεγερτηθέντος αχάριστου. Αλάνθαστος κανόνας. Με πρόδωσε. Ένιωσα την μέγιστη των αμαρτιών. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την στάση της.

 

Δεν περίμενα ότι τόσο ελαφρά τη καρδία, τόσο απροκάλυπτα και τόσο εύκολα θα τολμούσε να με ψηφίσει η Σταυρούλα μόνο και μόνο από μία συζήτηση με την Ευρυδίκη… Σταυρούλα μου δεν περίμενα να με ψηφίσεις τόσο εύκολα. Πήρα τρεις συνεννοημένες ψήφους… Είναι υποκριτικό να λέμε ότι θα ψηφίζουμε αγωνιστικά. Εγώ πλέον δεν θα ψηφίζω αγωνιστικά, θα είναι το τελευταίο. Θα ψηφίζω χαρακτήρες και συμπεριφορές» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor, βγάζοντας πύρινο λόγο.

 

Οι τρεις παίκτριες αντέκρουσαν το «σχέδιο» που είδε ο Σπύρος, αναφέροντας ότι ο κριτήριό τους είναι η αγωνιστικότητα.

Media Τελευταίες ειδήσεις