Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Survivor All Star: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Survivor All Star: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Αυτό που ήθελε, το κατάφερε: ο Σάκης Κατσούλης έγινε ο πρώτος Survivor All Star!

Μετά τη νίκη στο Survivor 4, ο 33χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να νικήσει και το πρώτο Survivor All Star, αφήνοντας δεύτερο τον Νίκο Μπάρτζη και κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Έτσι, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους ΒεΪκού στο Γαλάτσι έπεσε, ύστερα από 6,5 μήνες η αυλαία του πρώτου Survivor All Star.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ και σχεδόν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, που μοιράστηκαν αμέτρητες κοινές στιγμές στη ζούγκλα της Καραϊβικής.

Στον τελικό του Survivor All Star βρέθηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor. Μάλιστα, ο Τούρκος επιχειρηματίας έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το reality λόγω παραβίασης των κανονισμών, λέγοντας πως παραμένει μέλη της μεγάλης οικογένειας του Survivor και θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε κάποιον μελλοντικό κύκλο του παιχνιδιού.

  

  

«Τζαρτζάρισμα» Κατσούλη – Σχίζα

Κατά τη διάρκεια του τελικού δεν έλειψαν οι αστείες στιγμές, η συγκίνηση ενώ αίσθηση προκάλεσε η έντονη διαφωνία που είχαν ο Σάκης Κατσούλης με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος στήριζε τον Νίκο Μπάρτζη και επανέλαβε τα περί ανθρωποφαγίας στο Survivor All Star.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ.

Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο νικητής του Survivor 2022.

  

Αμέσως μετά τα σχόλια του Στάθη Σχίζα, τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας ευθέως στους ισχυρισμούς του συμπαίκτη του. Τα λόγια που χρησιμοποίησε μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικά.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά.

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε.

  

  

Ο μεγάλος νικητής  

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «μαραθωνίου», που ξεπέρασε σε διάρκεια της 5μιση ώρες, προβλήθηκαν θεματικά βίντεο αφιερωμένα στις στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ανεβάζοντας τον παλμό με τα τραγούδια τους.

  

  

  

  

  

  

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τη 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!

Ο 33χρονος επιχειρηματίας, που κατάφερε να κάνει το double, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και γιόρτασε τη νίκη του με τους συμπαίκτες και βέβαια τη σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

  

  

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι.

   

Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης Κατσούλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις