Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε υποψήφιος και πέταξε τη μπαντάνα του

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε υποψήφιος και πέταξε τη μπαντάνα του

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν η επιλογή των Κόκκινων μετά την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο αποχώρησης. Και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον ζαχαροπλάστη του Survivor All Star.

Μπορεί στο επεισόδιο της Κυριακής (19.02.2023) όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στην πρώτη συνάντηση και τον άγριο καυγά ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά στο Συμβούλιο του Survivor All Star όπου οι (ηττημένοι της ασυλίας Κόκκινοι) ψήφισαν τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας, την… παράσταση «έκλεψε» ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όχι γιατί ήταν, για ακόμη μια φορά, υποψήφιος αλλά για τον τρόπο που αντέδραση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star ήταν… διαφορετικός, αφού Κόκκινοι και Μπλε είχαν από τρεις νέους παίκτες στη σύνθεσή τους.

Ο λόγος για την Τζο Μαριδάκη, τον Νικόλα Αγόρου και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που προστέθηκαν στην ομάδα των Μαχητών καθώς και την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά που προστέθηκαν στην ομάδα των Διασήμων.

Σε έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό στίβο μάχης, οι δυο ομάδες έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους αλλά τη νίκη κατάφεραν να την πάρουν οι Μπλε και μάλιστα εύκολα σχετικά, με σκορ 10 – 4.

Έτσι, στο Συμβούλιο, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιος παίκτης θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, με τους τρεις νέους παίκτες να έχουν ασυλία.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε μόλις δύο ψήφους πίσω του.

 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξόργισε τον παίκτη των Διασήμων.

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαδόπουκος, αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

 

 

Η κίνησή του αυτή ενόχλησε τους συμπαίκτες του, με πρώτο τον Στάθη Σχίζα.

Media Τελευταίες ειδήσεις