Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια, με τον δεύτερο να είναι όμως εκείνος που είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι εντάσεις δεν έλλειψαν ούτε και αυτή τη φορά, με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωταγωνιστεί σε εντάσεις στην παραλία των Μπλε, με τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star να τον επιλέγουν για μη αγωνιστικούς λόγους. 

Ο αγώνας ασυλίας και φαγητού στο επεισόδιο της Κυριακής (22.01.2023) στο Survivor All Star βάφτηκε… κόκκινος. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και με νέα σύνθεση, αφού στους Κόκκινους εντάχθηκε ο Γιώργος Κόρομι, και στους Μπλε η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης.

Οι Διάσημοι ήταν πιο εύστοχοι στον τελικό στόχο από τους Μαχητές και εξαιτίας αυτού πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 10-4 στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Έτσι, στο συμβούλιο του Νησιού και αφού έγινε… χαμός με τις αποκαλύψεις για τις συναντήσεις στη ζούγκλα του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η ψηφοφορία έβγαλε τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι Μπλε μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια, τα ονόματα των οποίων ήταν τα μοναδικά στην κάλπη.

   

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός έκανε και… γκάλοπ στους Διάσημους λίγο πριν διαβάσει την τελευταία ψήφο και ανακοινώσει τον πρώτο υποψήφιο.

   

«Σας ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά», ήταν η πρώτη αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια, που μάλλον την περίμενε την ψήφο.

   

Μετά, βέβαια, κατηγόρησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ότι φέρθηκε πονηρά και πως ο ίδιος ήταν αφελής.

   

Η συνέχεια επί της οθόνης το βράδυ της Δευτέρας, με το νέο επεισόδιο του Survivor All Star. 

Media Τελευταίες ειδήσεις