Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο υποψήφιος Μπάρτζης και το δράμα Βασάλου – Ρουμελιώτη

Survivor All Star: Ο υποψήφιος Μπάρτζης και το δράμα Βασάλου – Ρουμελιώτη

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star και μετά την ψήφισή του «έκραξε» τους συμπαίκτες του για αλλαγή στάσης. Στους Κόκκινους δε, το δράμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, συνεχίζεται.

Από την αρχή του νέου επεισοδίου του Survivor All Star, όλο το… ενδιαφέρον ήταν γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και γιατί το έκανε. Το έκανε γιατί έχει στρατηγική;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αυτό υποστήριξε: πως η φίλη του τον ψήφισε με σκοπό, σε πιθανή δεύτερη ήττα, να μη βγει εκείνη υποψήφια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε κιόλας, έκλαψε για την υποψηφιότητά του!

«Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλα κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου.

Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Βασάλος.

  

  

Μπάρτζης και Ασημακόπουλος, πάντως, αποκάλυψαν ότι υπήρξε καυγάς ανάμεσα στους δυο παίκτες των Κόκκινων!

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί να έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα υπήρχε;» είπε από την μεριά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

  

Η τρίτη ασυλία και χαμός στο Συμβούλιο

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας, νικητές ήταν ξανά οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να… τσακώνονται λίγο πριν από το flag race για το ποιος από τους άνδρες θα «συνόδευε» τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να μπει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και όλοι οι άλλοι (πλην της Χρυσαειδή που εκνευρίστηκε και απομακρύνθηκε) ήθελαν το run να κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, όπως κι έγινε.

  

  

Τελικά, όμως, οι Κόκκινοι κέρδισαν ξανά και όχι μόνο δεν ψηφίστηκαν αλλά έφαγαν και πίτσες.

  

Στο Συμβούλιο, το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ψήφισης επιβεβαιώθηκε, με τους Ασημακόπουλο και Μπάρτζη να ψηφίζουν τη Στέλλα Ανδρεάδου και όλους τους υπόλοιπους να επιλέγουν Μπάρτζη, ο οποίος ήταν και ο τρίτος υποψήφιος.

  

  

Ο αγρότης του Survivor All Star δεν το πήρε καθόλου καλά, κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για στρατηγική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό και τσακωμό!

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» είπε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.

  

  

Έτσι, στην κρίση του κοινού έχουν τεθεί οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης.

  

  

  

Το ποιος θα φύγει, θα το μάθουμε αύριο (08.06.2023) στο νέο επεισόδιο.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις