Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Εντάσεις, νεύρα, κλάματα και ατυχίες. Ένας όμως ήταν αυτός που πήρε το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό του Survivor και αυτός ήταν ο Μάριος.

Μετά το χαλαρό επεισόδιο της Τρίτης, χθες τα πράγματα στο Survivor έγιναν πιο ζόρικα… Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης και Σπαλιάρας “κολύμπησαν” στα βαθιά και τα έδωσαν όλα για μια θέση στον τελικό. Δείτε όσα χάσατε στο χθεσινό επεισόδιο.

Τα σχόλια των παικτών για το αυτοκίνητο

“Δικαιωματικά ανήκει στην μάνα μου το αυτοκίνητο, χωρίς να θέλω να την καλοπιάσω. Το παιχνίδι αφορούσε ερωτήσεις που έκαναν στη μάνα μας, οπότε της ανήκει δικαιωματικά”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο με το αυτοκίνητο στο προηγούμενο επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι Μαχητές φαίνεται ότι άρχισαν να πλησιάζουν τον Ντάνο. Ο μόνος του πια Διάσημος μαγείρεψε και πρόσφερε το φαγητό του στον Μάριο, ο ίδιος βέβαια απάντησε: “Δεν τρώω εγώ νοσοκομειακό ρύζι!”. Και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος ανάμεσα στις δύο καλύβες που μέχρι τότε δεν περνούσαν χρόνο μαζί.

Το αγώνισμα που δεν ήταν “αγορίστικο”…

Αφού ξεκουράστηκαν και έφαγαν καλά, οι πέντε παίκτες προετοιμάστηκαν για το έπαθλο της ατομικής ασυλίας και ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα. “Σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας. Πρώτη φορά χωρίς κορίτσια. Είμαστε πέντε αγόρια, πιστεύω το αγώνισμα θα είναι στημένο και βασισμένο σε άνδρες, χωρίς παζλ, εγώ το προτιμώ”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.“Εμένα δεν με προβληματίζει που μείναμε μόνο άνδρες. Οι γυναίκες είχαν αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατές και η Ευρυδίκη ήταν”, ανέφερε και ο μισθοφόρος.

Αγορίστικο στίβο μάχης περίμενε ο Βασάλος και τελικά και παζλ είχε και ισορροπία. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από δοκούς ισορροπίας, ενώ ισορροπούσαν έχοντας στα χέρια τους μια ξύλινη κατασκευή με μπαλάκια που δεν έπρεπε να τους πέσουν. Ύστερα έπρεπε να συμπληρώσουν το παζλ και τελικά να φτάσουν στο στόχο. Δύο πετυχημένες βολές σε μια ξύλινη ράμπα καθόριζαν τον νικητή.

Οι δύο που θα κερδίσουν αυτή τη φορά τα κολιέ της ασυλίας θα περάσουν αυτόματα στον ημιτελικό, και ημιτελικός θα πει οι τρεις φιναλιστς. Αυτό ήταν αρκετό για να παθιάσει τους παίκτες για τη νίκη. Το επιπλέον έπαθλο ήταν μια τεράστια τηλεόραση, ένα κινητό και ένα ταξίδι στην Κούβα για να απολαύσουν μέρες ξεκούρασης.

Η ανακοίνωση του ΣάκηΤανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μια ανατροπή για την διαδικασία της αποχώρησης του επόμενου παίκτη και τι μέλλει γενέσθαι μετά από αυτήν. “Θα παίξουμε δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα, στα οποία θα κερδηθούν δύο ατομικές ασυλίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βγουν οι δύο νικητές που θα έχουν τις δύο ασυλίες για το επόμενο συμβούλιο που θα είναι και το τελευταίο. Αν εξαιρέσουμε τους δύο που θα πάρουν την ασυλία, οι άλλοι τρεις θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, από τη μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει, και από αυτούς τους τρεις θα αποχωρήσει ο ένας. Αφού λοιπόν αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, θα έχουμε τους δύο υποψήφιους που δεν αποχώρησαν και τους δύο νικητές των ασυλιών.”

Και συνέχισε: “Διαχωρίζω αυτά τα τέσσερα άτομα, τους δύο με την ασυλία και τους δύο υποψήφιους που θα παραμείνουν. Γιατί οι δύο που θα έχουν κερδίσει την ασυλία θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού. Στον ημιτελικό θα φτάσουν τρία άτομα, δύο από αυτά τα τρία άτομα θα βγουν από τα δύο ατομικά αγωνίσματα. Ημιτελικός θα πει, τρεις φιναλίστ. Από αυτούς τους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού, θα αποχωρήσει ένας και μετά θα έχουμε τον μεγάλο τελικό με τα δύο παιδιά που θα έχουν φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και φυσικά εκεί δεν χρειάζεται να σας πω τι θα συμβεί. Θα έχουμε ένα τελευταίο live, μια τελευταία ψηφοφορία πίσω στην Ελλάδα, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα κερδίσει 100 χιλιάδες ευρώ”.

Τα νεύρα και τα κλάματα

Τα νεύρα του Αναγνωστόπουλου επέστρεψαν μετά από μια περίοδο χάριτος. Στην αναμέτρησή του με τον Ντάνο, μόλις αντιλήφθηκε την ήττα του πέταξε μα μανία το μπαλάκι πάνω στη ράμπα φανερά απογοητευμένος με την απόδοσή του. Μετά από ένα σερί ηττών ήταν και αυτός που βγήκε εκτός παιχνιδιού, πρώτος. Από εκείνη τη στιγμή και για πολύ ώρα, ο μισθοφόρος αγνοείτο, αφού δεν τον βλέπαμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που μπορεί να φανταστεί το τηλεοπτικό κοινό είναι ότι πήγε κάπου εκτός να ξεσπάσει για την ήττα του.

Ο επόμενος πιο αδύναμος κρίκος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο παρόλο που το είχε με τον στόχο, στάθηκε άτυχος πολλές φορές και έμεινε εκτός από νωρίς. Λίγο αργότερα, αποχώρησε και ο Βασάλος που παρά τη καλή αρχή μετά το έχασε τελείως. Έτσι, ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στον Αγγελόπουλο και τον Μάριο και νικητής αναδείχτηκε ο δεύτερος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μάριος πάει κατευθείαν στον ημιτελικό. Τα κλάματα που έριξε μόλις συνειδητοποίησε τη νίκη του έδειξαν το πόσο πολύ το ήθελε και πόσο φοβότσν τον δυνατό αντίπαλό του, Αγγελόπουλο. “Μάριε, έλα σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι…” , είπε ο Ντάνος την ώρα που πλησίαζε προς το μέρος του για να τον συγχαρεί.

Κανείς πλέον δεν χαρίζεται, καμία ομάδα δεν υπάρχει πια και όλοι είναι για την πάρτη τους. Ο αγώνας για τον τελικό έχει εξελιχθεί πια σε “Εμφύλιο πόλεμο” και την πρώτη μάχη την κέρδισε ο τρελός Κύπριος, όμως έπεται και συνέχεια…

Ποιος θα αποκτήσει το δεύτερο κολιέ της ασυλίας; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών που έχουν παραμείνει; Ποιοι τελικά θα περάσουν στον τελικό του Survivor; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 21:00!

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Survivor: Η πρώτη μέρα του Ντάνου χωρίς τη Βαλαβάνη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε