Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor – Spoiler: H Καρολίνα Καλύβα η κούκλα παίκτρια που θα αναστατώσει το reality

Survivor – Spoiler: H Καρολίνα Καλύβα η κούκλα παίκτρια που θα αναστατώσει το reality

SURVIVOR: Την Κυριακή θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης η γυμνάστρια Καρολίνα Καλύβα. Ποιο λάθος της Ασημίνας «πρόδωσε» την αποχώρησή της από το Survivor

Αλλάζουν οι ισορροπίες στις ομάδες του Survivor. Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας από την πρεμιέρα του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor, όμως οι προσθήκες στις δύο ομάδες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθης Κάσδαγλη μπήκαν στο παιχνίδι και άλλαξαν τις ισορροπίες. Στα επόμενα επεισόδια του Survivor θα δούμε όχι μόνο άνδρες, αλλά και μία γυναίκα να “εισβάλλουν” στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, αποκάλυψε το όνομα της γυναίκας που έχει ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να ενσωματωθεί σε μία από τις δύο ομάδες. Πρόκειται για την εντυπωσιακή Καρολίνα Καλύβα.

Η Καρολίνα θα ενταχθεί στο παιχνίδι το αμέσως επόμενο διάστημα για να ενισχύσει τη μία από τις δύο ομάδες, καθώς πάσχουν αγωνιστικά μετά από αποχωρήσεις και καυγάδες. Οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, επίσης, έχουν φέρει τους παίχτες στα όριά τους.

Η όμορφη γυμνάστρια με καταγωγή από το Λουτράκι ασχολείται επαγγελματικά με pilates, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Τέλος, σχετικά με τη διαρροή για την αποχώρηση της Ασημίνας συνέβη από… λάθος, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή της εκπομπής παρέδωσε στην παίκτρια το κινητό της τηλέφωνο κατά την έξοδο της από το παιχνίδι και εκείνη πάτησε κατά λάθος… like, προδίδοντας με αυτόν ον τρόπο την αποχώρησή της.

Η Καρολίνα Καλύβα θα μπει την Κυριακή στο Survivor.

Δείτε στο tlife.gr φωτογραφίες της Καρολίνας Καλύβα που μοπαίνει στο Survivor την Κυριακή.

Media Τελευταίες ειδήσεις