Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Μπορεί να είναι στρατηγική από Μαρτίκα και Βρισηίδα και να θέλει ο κόσμος να δει κάτι παραπάνω

Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Μπορεί να είναι στρατηγική από Μαρτίκα και Βρισηίδα και να θέλει ο κόσμος να δει κάτι παραπάνω

“Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό” σημείωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς πέρασε το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο πρώην survivor μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και το ειδύλλιο που φαίνεται να υπάρχει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες.

Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει. Αυτοπροτάθηκα. Είχα αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησε να με ψηφίσουν για να φύγω», είπε.

Σχετικά με το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό.

Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».

Media Τελευταίες ειδήσεις