Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πλάνταξε η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Όχι ρε φίλε»

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πλάνταξε η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Όχι ρε φίλε»

Οι πάντες από την ομάδα των Μπλε ήλπιζαν (και γι’ αυτό τον είχαν ψηφίσει) να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο ο νέος τους συμπαίκτης, Κωνσταντίνος Εμαννουήλ. Αλλά το τηλεοπτικό κοινό θεώρησε ότι από το Survivor πρέπει να φύγει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κωνσταντίνος Εμαννουήλ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τους άφησε όλους… έκπληκτους.

Όταν το συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τους υπολοίπους, να αποχωρήσει οριστικά από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία και αποχώρησε. Η ανακοίνωση της ψηφοφορίας προκάλεσε έντονη στεναχώρια και κλάματα τόσο στη δική της όσο και στην… απέναντι ομάδα.

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, αναφώνησε «όχι ρε φίλε» χτυπώντας το κάθισμα του ενώ η αγαπημένη της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου πλάνταξε στο κλάμα.

 

«Το ένιωθα από χθες, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ τον κόσμο για όλες τις φορές που με στήριξε» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις