Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή και τους «πάγωσε» όλους

Survivor: Αποχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή και τους «πάγωσε» όλους

Ύστερα από ένα έντονο, γεμάτο καυγάδες, συμβούλιο, η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor. Κανείς δεν πίστευε αυτό ου άκουσε από το στόμα του Γιώργου Λιανού, αφού όλοι περίμεναν ότι θα έφευγε η Τζο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βγει υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor από το πρώτο συμβούλιο, μετά την πρώτη ασυλία που έχασαν οι «Κόκκινοι».

Την επόμενη ημέρα το σκηνικό, επαναλήφθηκε καθώς οι «Κόκκινοι» ήταν εκείνοι που έχασαν ξανά το αγώνισμα ασυλίας. Από τη ψηφοφορία -προς έκπληξη πολλών- δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

Τελικά μετά από εντάσεις και αφού τσακώθηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και ξέσπασε σε κλάματα, η Μυριέλλα Κουρεντή άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως είναι εκείνη που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Πραγματικά νιώθω τέλεια. Ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω.  Ο Απόστολος το ήθελε πολύ κι η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί και δεν θα ήθελα να φύγει εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Προσευχήθηκα κι η φράση χωρίς να το σκεφτώ ήταν “John σου έρχομαι”. Κλείνει το Survivor αλλά ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, που λέγεται αληθινή ζωή. Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη για να γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της ένωσης» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Media Τελευταίες ειδήσεις